Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajslks

Murzyni na facebooku - o co chodzi?

Polecane posty

Gość ajslks

Komentują zdjęcia zupełnie obcych dziewczyn, piszą np "you're beautiful" i różne takie. O co chodzi, oświeci mnie ktoś? Najczęściej są to murzyni z Afryki.

Gość ajslks
No oświećcie mnie...:O

Gość aneaa
To po co zamieszczasz zdjęcia w sieci wiedząc, że cały świat może je oglądać, masturbować się przed nim a jak jakiś świr zechce Cię przelecieć a portem zamordować to będzie miał Cię jak dłoni!!!! MYŚLEĆ!!! TO NIE BOLI!!!!!!!!!!

Gość mol AKA moleke
we want fuck you stupid white bitch

Gość a co to,.,,
murzyni nie maja prawa korzystac z fejsbuka??

Gość ajslks
Ja żadnych zdjęć nie zamieszczam, czytaj uważnie kretynko:)

Gość murzyni z afryki
:D to po co ten temat zalozylas? co cie to obchodzi kto komu zdjecia komentuje?

Gość ajslks
Ale po co piszą pod zdjęciami obcych dziewczyn, o to mi chodzi. Myślą że wyrwą laskę? Przecież oni są z innego kontynentu, zero szans na kontakt oko w oko.

Gość aneaa
A napisałaś już, że na chwilę wchodzisz na inne forum?? jak nie to pędz na profil bo znajomi nie będą wiedzieli co się z Tobą dzieje!

Gość gsgesges
chodzi o to ze szukaja sobie dziewczyny do ktorej mogliby przyjechac, oczaruja ja i przyjada do niej ze niby dla budowania zwiazku, to golodupcy uzbieraja na bilet albo i nawet nie, poprosza cie o kase na przyjazd itd. moja dawna kumpela tak miala, pamietam jak dzis jak taki jeden jechał do niej i mieszkal, niby sie oswiadczal ale w gruncie rzeczy to szukal w miedzy czasie nastepnej i nastepnej i nastepnej... itd.

Gość murzyni z afryki
acha Ty myslisz pewnie ze w Afryce to tylko golasy z dzidami w chatach z lisci bananowca? tam nie ma kompoterow , internetu ani facebooka? :D

Gość aneaa
Nie bądz hipokrytką :)

Gość ajslks
gsgesges - dziękuję za odpowiedź🌻 Co do reszty to szkoda odpowiadać, biedne zjeby

Gość gsgesges
mieszkal na krzywy ryj ponad 3 miesiace wyczul ze ona sie niepokoi i zniknal, okazalo sie ze przez rok kiedy sie nie odzywal poderwal dziewczyne z anglii, wyjechal tam, dzwonil do niej ze niby tam pracuje i dlatego musial wyjechac tlumaczyl lamanym polskim, az w koncu przyjechal do polski, przespal sie 3 dni u niej jego brat sie wygadal ze rzucila go ta a anglii, a ten po 3 dniach zmyl sie do innej polki

Gość gsgesges
ale ja nie twierdze ze to jest ciemnogrod, tam poprostu nie ma pieniedzy, ludzie marza by wyjechac do europy, zobaczcie ile jest nigeryjczykow na bazarach, to sa goscie bez kasy, ktorzy u nas kradna

Tyle jest przykładów, jak murzyni lecą sobie w kulki z polkami, a polki i tak ciągną do nich.

Gość aneaa
Autorko......szkoda gadać jaka Ty głupia jesteś....I lepiej zlikwiduj konto, dobrze Ci radzę, już kilka przypadków kryminalnych było na FB więc lepiej nie ryzykuj :)

Gość gsgesges
juz odrazu likwiduj konto i uciekaj z kraju! :D bez przesady!!! poprostu zabloku osoby nieznajome tak by nie mogly komentowac

Gość aneaa
No tak można zablokować..po co zaraz całkiem rezygnować z lansu, przecież nie masz FB =nie istniejesz, prawda?

Ja też tam mam konto, ale nie zakładałam tego dla lansu.Nawet nie wiedziałam jeszcze że w Polsce jest ten Facebook taki znany, myślałam , że za granicą tylko jest, tak jak nasza- klasa w Polsce.

Gość aneaa
No to może mi wyjaśnij-po co zakłada się takie konta na portalach społecznościowych? Może mnie przekonasz i sama również otworzę .

Nie mówiłam, że ktoś mi karze - czysta ciekawość

Gość kndslk
Boz eto udostpenij profil tylko znajomym i po problemie

donkapatke - a ile masz zdjęć na profilu??