Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Grudzień 27, 2011 antyperspirant tusz do zes i kredka do oczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja milek Napisano Marzec 26, 2014 Szampon Hb Jeunesse - głównie chodzi o włosy, to one bez odpowiedniej pielęgnacji są w fatalnym stanie. A przy systematycznym myciu po prostu wyglądają ładnie i zdrowo - tak jakbym chciała. Mam fioła na naturalne kosmetyki mniej więcej od kilku miesięcy - różnica w jakości jest przecież ogromna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2014 szampon - myję codziennie ale mam krótkie krem do twarzy miodek z oriflejmu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julka Napisano Kwiecień 7, 2019 pasta do zębów, krem hada labo i antyperspirant w kulce, nic wiecej mi nie potrzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MarekLK Napisano Wrzesień 12, 2019 Zdecydowania pasta do zębów Meridol, jedna z najbardziej skutecznych jakich znam. Można ją najtaniej kupić bezpośrednio z niemiec w tym sklepie: EuroShop24h.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inez3 0 Napisano Wrzesień 28, 2021 uwielbiam balsam do ust sweet lips Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trybuna 0 Napisano Październik 4, 2024 Krem z filtrem koniecznie. Codziennie nakładam. Ważne żeby byl po prostu dedykowany do twarzy. Dodam, że stosuję cały rok - bez znaczenia czy jest lato czy zima: https://sklep.kosmoprof.pl/pl/menu/filtry-spf-50-i-powyzej-196.html Od siebie polecam przejrzeć sobie kosmetyki z filtrem w tym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach