Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina.J.

24letnia dziewica

Polecane posty

ja mam 23 lata i też ......... -> e tam znajdziesz odpowiedniego to będzie seks :P Afrodit -> to poszukaj na necie facetów tylko uważaj bo tutaj dużo napaleńców :P

Gość głowa do góryyy
autorko i inne dziewice z forum skąd jestescie? pojdzcie gdzies na impreze na dyskoteke tam napewno kogos poznacie,

Gość mam 23 lata i też .........
nic kretynka nie powiedziała, jeszcze mnie opiedzieliła bo zapytałam się coś krowy--miała zły dzień ale cytologia może wskazać ewentualne zapalenie?

Gość Karolina.J.
bo w sumie tak sobie myślę, że jak przyszłaś i mówisz żeby ci zrobić cytologię, to ona nawet nie musiała pytać bo dziewicom sie cytologii nie robi. mnie się pytała na 1 wizycie czy była robiona cytologia, a ja "nie, ale jestem dziewicą", a ona "aha rozumiem" i nic więcej nie mówiła, się pytała tylko czy kiedyś byłam tak badana jakimś wziernikiem czy coś.

Gość Karolina.J.
nie wiem, może ale na pewno do wykrycia grzybicy jest niepotrzebna

ja jestem z pipidówy-- nie mam tam znajomych studiuje zaocznie w większym mieście levii--nie sądze, grozi mi dozgonne dziewictwo zresztą nie chce chłopaka z disco który chce tylko zaliczyć no i ja sama nie za bardzo chce być tylko zaliczona

mhm, no może racja tylko że ja kiedys u niej byłam, wiedziała o ty doskonale ale może faktycznie, jak przyszłam to może już jestem po ech, nie wiedziałam..

Gość w tym wieku to ty już nie
jesteś dziewicą, tylko posiadaczką pajęczyny między nogami, buhahahahahahahah

Gość Karolina.J.
dokładnie ;/ ja mieszkam w Londynie i tu sie to chyba bardziej odczuwa... idziesz na dyskotekę i nie możesz normalnie potańczyć bo zaraz cię pięciu obskoczy i "tańczy" = próbują cię tylko macać i zaciągnąć do kibla na numerek jak widzą że jesteś chętna. Także mam serdecznie dość i do klubów nie chodzę...

mam 23 lata i też ......... -> e tam grozi ;] piersi do przodu, uśmiech i się znajdzie odpowiedni facet ;)

Gość mam 23 lata i też............
mam małe piersi, nici z ich wypychania w przód- jeden z wielu powodów przez które jestem sama to nie jest śmieszne, to psychika juz pada zupełnie, ale nie z powodu braku seksu,ale ogólnie-czuje się mało atrakcyjna przez to

Gość kO.S.mitka
ja tak samo :( chyba wszystkie tak mamy, jak któraś po 20stce jest dziewicą a nie ze względów religijnych to ma tysiące kompleksów przez to :(

Gość Karolina.J.
Ale wiecie co rada "idźcie na dyskotekę" raczej na niewiele się zda bo problem leży w psychice. Błędne koło: nikt mnie nie chce = myślę że jestem nieatrakcyjna = czuję się nieatrakcyjna = nikt mnie nie chce...

Gość głowa do góryyy
bylam na jesien w londynie i poszlysmy z kolezanka do clubu tam oczywiscie wiekszosc facetow liczy na podryw itp ale ja tam poznalam chlopaka z usa ktory byl w delegacji w anglii byl calkiem inny od angielskich chlopakow i nie chodzilo mu o to zeby zaliczyc dziewczyne, przez miesiac sie z nim przyjaznilam potem wyjechalam ale kontakt mamy, takze karolino musisz wychaczyc jakiegos normalnego faceta, nie angola!

mam 23 lata i też............-> i co z tego że masz małe? wielkość piersi nie decyduje o atrakcyjności

otóż to, do tego dochodzi świadomość wieku--to co pomyśli że ja mam tyle lat i dalej nic--no i zamykamy się w sobie i koleżanki o seksiku opowiadają a ja co ech

Gość ognisty miecz
no i po cholere sobie takie rzeczy wkrecacie? Nawet jak facet wam tak nagada,to jest kretynem.Przez psyche macie problemy.Znam dziewczyny przecietne i z małym biustem,ale nie robia jazd z tego powodu i maja branie

a tam, levi nie zrozumiesz podstarzałej dziewicy, znajdzie tysiące powodów że coś jest we mnie nie tak co tu dziewczyny zrobić? jest co zrobić?

Gość głowa do góryyy
ja bym was wziela gdzies na impreze, byscie sie odje...y ladnie ubrane pomalowane odrazu byscie sie lepiej poczuly jest duzo facetow samotnych ktorzy szukaja swojej drugiej polowki, jak nie dyskoteka to moze pielgrzymka, tam mozna poznac wartosciowych facetow, szlam do czestochowy i do santiago de compostella

Gość głowa do góryyy
co robic? wyjsc z domu, wyjsc do ludzi ;-)

mam 23 lata i też............ -> a co ma być nie tak jak się trafia na nieodpowiednich facetów? zwykły pech

dyskoteka to nie za dobry pomysl..jak juz polecam studenckie tam chociaz ludzie na poziomie

Gość w tym wieku to ty już nie
ja na szczęście mając już 40 lat i tuzin kobiet zaliczonych, nie mam "na sumieniu" , żadnej dziewicy. Podobno , krew przy rozdziewiczaniu powoduje napad pierdzenia u faceta minimum trzy dni. Trzeba wtedy siedzieć w domu, bo wszyscy dookoła słyszą, że fcio przeruchał dziewicę.

głowa do góry--- sama mam wyjść? pewnie żebym wyszła, ja tylko wyglądam tak jakbym nie lubiła zaszaleć ;) no ale sama pójdę no choćby do klubu to śmiech na sali albo z moim kuzynem :D też fajnie

levii--mozna zwalić na faceta, fakt że nie była to nigdy miłość w tym wieku--- boże jeśli istniejesz obroń mnie przed takimi 40 letnimi mamin- idiotami :( nie wierze, mam nadzieje że to nie prawda że coś takiego żyje i miało kobiety uu

ile razy moje znajome poszly same na disco,tylko grunt zeby nie pojsc do mezczyzny na kwadrat i nie oddac sie w klubie..dla mnie to desperacja i skurwienie.

Gość chlopobab
ja pierdziele, nie rozumiem, jak "niebrzydka" kobieta która CHCIAŁABY zacząć chodzić na randki moze mieć z tym problem. Wystarczy, że weźniesz koleżankę na piwo do jakiejkolwiek knajpy, i jest 95% szans ze się jacyś faceci dosiądą. naprawdę problem... chyba żeś pasztet, i to masz na myśli pisząc "niebrzydka"

Kiedys bylam z facetem ktory nie byl w stanie powiedziec ile mial kobiet..a ile seksualnych..nasza znajomosc szybko sie zakonczyla.

nawet jak pasztet zrobi sie na bostwo jakis fryzjer podmaluje sie i ladnie ubierze i bedzie brana na wszystkie obroty.Idz na piwo do knajpy..skad jestes?