Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PATRYCJA3456

MAMUSKI PROSZE O OPINIE PAMPERSY!

Polecane posty

Gość PATRYCJA3456

tak jak w temacie.co sadzicie o PAMPERSACH I CHUSTECZKACH DADA Z BIEDRONKI ?

papmersy jak najbardziej ja na noc dla swego maluszka wkladam sleep&play SUPER w odwiedziny kiedyś dostałam hagisy dla mego malca "zaszkodziły" miał odparzona pupe :(ale od razu przeszłam na pampers i problem znikną a husteczki dada dla mego maluszka pasują :)

Gość ostatnia sprawwieddliwwaa
w rossmanie maja nienajgorsze pieluszki i maja sensowna cene-moj maluch ma 1,5 r i od pol roku jest tylko na nich. wczesniej kupowalismy huggisy i bylo ok. z doswiadczenia wiem,ze nie sa zle papmpersy z kauflandu (ale nie te najtansze-ceratowe) i te z lidla 14 szt ok 6zl. a co do husteczek-wole z lidla softino-maja ladniejszy zapach;)

ja kupuje caly czas dla dziecka i chusteczki i pampresy i nie mam zastzrezen zadnych odparzen!!!!!i cena bardzo przystepna

Gość matka x 2
fajna babka- szkoda pisania i wyjasnianie- i tak niektore głąbiaste mamuski nie zalapia, ze Pampers to firma produkujaca m.in. pieluchy ktore moim zdaniem sa najlepsze

Gość alaaa ma kotaaaa
niestety pomimo tego że zakładałam je synkowi na zmianę z pampersami zrobiły mu się odparzenia to raz a dwa przesikiwał praktycznie za każdym razem...

Dajcie spokój, pampers to pampers :). To tak jak z adidasami, oprócz samej firmy Adidas, takim określeniem nazywane są też sportowe buty z bazaru :P

Gość Nataliaa20
Uwazam ze DADA są bardzo dobre, Sama za kilka dni rodze i jestem nastawiona na te produkty. Wiekszosc moich kolezanek chwali sobie te pieluchy.

Gość PATRYCJA3456
Ja was Tu o glupie komentarze nie prosze ,normalne dziewczyny ktore nie szukaja tematu do klotni na forum wiedza o co chodzi .Tak jak te ktore odpisaly normalnie ;)wiec Wam dziekuje za opinie;)