Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszaca zapisana

Czy w pracy licencjackiej umieszcza sie podziękowania ?

Polecane posty

Gość piszaca zapisana

Tak jak np. w magisterce? Czy nie?

Gość zgagazgaga
tak, na samym poczatku trzeba napisac - dziekuję mojej mamie ze mnie urodzila bo bez tego nie byloby mnie na swiecie i nie moglabym napisac tej niezwykle odkrywczej pracy rewolucjonizujacej w swoich odkryciach badawczych cały swiat nauki, przy okazji pragne podziekowac mojemu tacie ktory przyczynil sie do tego ze moja mama mnie urodzila, pragne gorące podziekowania zlozyć również mojemu chlopakowi Andrzejowi który poprzez regularny masaż rowa motywował mnie do działania naukowego. a tak serio to ja kurwa nie pisalam zadnych podziekowan ani na licencjacie ani na magisterce , że kurwa co? jakie podziekowania pierwsze slyszę.

Gość piszaca zapisana
No niektórzy wiem, że piszą na magisterkach, więc sie pytam, czy na licencjacie też sie to praktykuje :) Nie jest to obligatoryjne, ale jeśli chcesz komuś za coś podziękować, to czasem można to zrobić w pracy.

Gość ehhhhhe
podziękuj wożnemu że rozdziewiczył cię łopatą na ostatnim roku bo bez jego pomocy to wiesz óżnie mogłoby być

Gość piszaca zapisana
oj nie bądźcie złośliwi :P Chciałabym podziękować komuś z rodziny, bez kogo chyba z 5 razy pizdnęłabym te studia zanim dobrnęłam do ostatniego roku. No i wiem, że ta osoba by sie ucieszyła z podziękowań. Tylko czy można tak?