Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dukanowi NIE!

dieta dukana zniszczyla mi zycie :((((

Polecane posty

Gość dukanowi NIE!

Stosowalam tą dietę przez 2 miesiące, schudlam. A teraz? ... Cokolwiek zjem moj brzuch wyglada jak balon, w moim brzuchu gromadzą się jakieś przemieszczające się gazy, codziennie boli mnie brzuch, moje wyproznienia to jeden wielki ból. W kale mam pełno śluzu, wygląda to strasznie. Robilam badania ale nie ma jeszcze wyników. Kolana bolą mnie tak, że nie jestem w stanie siedzieć długo w jednej pozycji. Ciągle mam gazy, odbijanie, bolą mnie nerki. Czuję się fatalnie i jest coraz gorzej... Kiedy przestałam ją stosować czułam się źle ale nie aż tak.. Teraz od zakończenia stosowania ... minęło 5 miesięcy a ja dopiero teraz odczuwam tak naprawde co sobie zrobilam:( Boję się ... strasznie się boję, że to coś poważnego, że to naprawdę jakaś poważna choroba i zniszczyłam sobie zdrowie przez własną głupotę :( Stosowałam ją zgodnie z zasadami, zgodnie z książką. Nie stosujcie jej... wiem, ze moze niektorzy nie odczuwają żadnych skutków.. Sama mam kolezankę, której nic nie jest... ale każdy ma inny organizm i inaczej reaguje. Nie niszczcie sobie zdrowia jakąs glupia dietą :(

Gość saramatta
no szkoda, szkoda, dlatego ja nie stosuję diet, które narzucają jakieś dziwne reguły, po prostu jem mniej, omijam słodycze, zbędne tłuszcze, ruszam się i są rezultaty, życzę zdrowia

Gość dukanowi NIE!
:(

Gość ta dieta jest dla idiotow
jak i wiekszosc innych diet:o

Gość to nie dieta zniszczyła ci
życie, tylko ty sobie zniszczyłaś życie stosując taką dietę !

Gość ona-oi
ja też się odchudzam tą dieta i też mam problem z nerami. Kuźwa

Gość gość
witajcie, jestem dziennikarką portalu dla kobiet iWoman.pl. Piszę reportaż o tym, jak dieta może zrujnować zdrowie. Chętnie porozmawiałabym telefonicznie na ten temat. Proszę o kontakt: d.ziemkowska@firma.money.pl

Gość gość
Dzieki " cudownemu" dukanowi mam okropne jojo, powazne problemy ze zdrowiem i brak nadziei na zajscie w ciaze. Nie polecam tej diety nikomu !!!

Gość gość
Ale dlaczego? Co jest wtej diecie takiego, że aż tak niszczy zdrowie?