Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarlenkaxD

Matka mnie pobila...i zwzywala

Polecane posty

witajcie. estem w klasie mauralnej, wczoraj byla wywiadoka, ale mama nie mogla isc, a dzisiaj kontaktowala sie telfonicznie z nauczielka,... nie powiedzialam, jej o kilku godz. nie usprawiedliwonych i o kilku slabszych ocenach...:( no bo kazdemu sie zdarzy, a dzisiaj kiedy wocilam ze szkoly na odpowiedz "pochwalony" (bo zawsze tak mowie po powrocie do domu) dostalam z 5 strzalow kablem za szkole nogi mam poprzecinane:(...nie mam ciezkiej sytuaci w szkole,a ona tak mnie potraktowala i na dodatek zezwala mnie od najgorszych.... zw wstyd ej ze ma taka corke.rozumiem, mogla sie wkur... ze jej nie wszystko powiedzialam, no ale bez przesady estem dorosla i swo rozum mam.

Gość kaRinKa_
a język ojczysty znasz? litery zjadasz będziesz miała córkę to zrozumiesz matkę swoją - za darmo nie oberwałaś

klawiatura mi sie troszke psuje dlatego te drobne literowki... taa asne napewno nie trzaktowaabym tak corki za takblaha sprawe, no bez przesady...

Gość boska_nastolatka
też mam popi.erdo.loną starą ; / nie jesteś sama

no ale ona wszystkiego mi zakazue, nie moge nigdzie wyjsc, a jak juz sie zgodzi i wyjde a potem wroce to wyzywa mnie od szmat i zdzir ze nic nie robie tylko sie szwedam... co drugi dzien przez nia placze...:(((

Gość boska_nastolatka
też kiedyś płakałam, miałam 16 lat i na dworze wolno mi było być tylko do 20 ; / aż pewnego, pięknego dnia stwierdziłam że rządzić to ona sobie może moim równie poje.banym ojcem, i od tamtej chwili mam na nią totalnie wyje.bane. dziś mam 18 lat i nie mam ani w nie, ani w ojcu nawet krztyny wsparcia. tak się zdarza, nie warto się przejmować

Gość boska_nastolatka
ja jestem w Jarosławca, nie zaproszę cię, bo mi starzy awanturę zrobią:O

jestem z wielkopolski:) a tak wiem, tylko az mi zal jak widze to jak inne corki maja dobrze ze swoimi matkami, jak sa ich przyaciolkami, a ja moge liczyc tylko na stale kontrole... to cud ze karze mi sie z chlopakiem spotykac:) to mnie przynajmniej pociesza...:) a jak jestem czasem u niego i widze jaki kontak ma z swoimi rodzicami to az mi sie lezka w oku kreci, ze ja takiego nie mam...

Gość boska_nastolatka
eeeh, no tak. ja wsparcie mam tylko w 3 osobach. są to: mój wspaniały Łukaszek

Gość boska_nastolatka
...moja przyjaciółka Monika i moja babcia. Ze starymi spina dzień-w-dzień, aż się żyć odechciewa....

czesto sie nie zdarza ze mnie bie, ale czesto mnie yzywa od nagorszych, juz jej wyzwisk brakue, nie wiem czemu tak patrzec na mnie nie moze.... nie chce ej straszyc bo to wkoncu moja matka, nie mogla bym...

tak mam slady, jedno miejsce mam takie prawie ze przeciete a to drugie troszke mniej bo tylko opuhniete... no ja mam kocham, ale nie zawsze czuje sie przez nia kochana, jedynie tylko wtedy kiedy jej w czyms pomagam to jest dla mnie mila

Gość a2s3d4f5
Matka mnie pobila...i zwzywala 19:10 marlenkaxd witajcie. estem w klasie mauralnej, wczoraj byla wywiadoka, ale mama nie mogla isc, a dzisiaj kontaktowala sie telfonicznie z nauczielka,... nie powiedzialam, jej o kilku godz. nie usprawiedliwonych i o kilku slabszych ocenach... no bo kazdemu sie zdarzy, a dzisiaj kiedy wocilam ze szkoly na odpowiedz "pochwalony" (bo zawsze tak mowie po powrocie do domu ) dostalam z 5 strzalow kablem za szkole nogi mam poprzecinane ...nie mam ciezkiej sytuaci w szkole,a ona tak mnie potraktowala i na dodatek zezwala mnie od najgorszych.... zw wstyd ej ze ma taka corke.rozumiem, mogla sie wkur... ze jej nie wszystko powiedzialam, no ale bez przesady estem dorosla i swo rozum mam. Życie jest piękne --------------------------------------------------------------------------------------- ......a w stopce....zyce jest piekne:classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

est piekne, ale tylko dlatego ze mam chlopaka z ktorym jestem szczesliwa:) i dzieki niemu zycie jest piekne;) cieszy mnie to, ze przynajmniej go mam i kiedy jestem z nim problemy z mama uciekaa mi na drugi plan...;;>

nie wiem, od czego byl to kabel, ale w kazdym badz razie z lekka gruby:((( a spodnie mialam takie zwykle jeansy nie grube... no bo poiwe ze sobie zasluzylam, u niej nie doczekam sie litosci...:/

tak zebys wiedziala, ze z nia w domu siedziec nie bede... jestem w nim tylko wtedy kiedy wracam ze szkoly, a w weekendy dorabiam w ksiegarni segregujac ksiazki wiec za dlugo z nia nie estem, a tylko skoncze szkole wyjezdzam za granice i bede tam tak dlugo az zarobie, na jakis maly pokoik... a zreszta akurat ona by mi sie kazala wyprowadzic, za szmaty by mnie do domu przywrocila, tak szybko jak z niego wyszlam...

Gość ??!!!??
19:51 [zgłoś do usunięcia] ??!!!?? to co to był za kabel, od czego?? że aż przecieło ci skóre, przeciez zapewne miałas na sobie jakieś grube spodnie ( zimno jest), i aż jestem w szoku żeby jakiś kabelek mógł przeciąc przez spodnie skóre, brrr dodam iz twoj jakze sugestywny opis....spowodowal u mnie stan swoistego podniecenia i z uwagi na to pragne abys kwestie te opisala dokladniej.....!

nie...pierwszy raz mnie tak pobila. no moze potem jak bede uz w pizamach to specjalnie przejde sie obok aby zobaczyla...

Gość kaRinKa_
tematy o przemocy w rodzinie są popularne ale ten o matce co zlała chłopaka córki smyczą był lepszy

po przeczytaniu Twojego postu skojarzyła mi sie własna matka...najpierw biła, potem zlamała rękę a po jakims czasie wybiła zęby. Jesli masz mozliwość to uciekaj od niej i zerwij kontakty, zasądź alimenty jesli zamierzasz kontynuować naukę bo w przyszłości ona od Ciebie będzie wyciągać. Mimo, że moja matka mnie zostawiła a nie ja ją to jest mi naprawdę ciężko psychicznie mimo, że jej nie ma obok mnie w tym samym domu. Najbardziej obawiam się tego, że podobnie jak ja będziesz mieć niskie poczucie własnej wartości jesli bedzie to zmierzać w tym kierunku a to bardzo przeszkadza w życiu, utrudnia wiele codziennych sytuacji i komplikuje. Ja też jestem z wielkopolskiego tak na marginesie.