Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagg

Centrum promocji zdrowia i urody Poznań - Opinie!!!!!!! Pilne!!!!!!

Polecane posty

Hej, jutro mam rozmowę kwalifikacyjną w centrum promocji zdrowia i urody w Poznaniu na ul. Wierzbięcice 7/1. Ale wydaje mi się to podejrzane. Nie mają żadnej strony, na forach są opinie o jakiś zabiegach na tarz w cenie 29,90 i inic innego. Czy wiecie co to za firma, o co tam chodzie, macie jakieś doświadczenia???? ODPISZCIE!!!

Gość kasitka1976
Witam! Byłam na takim spotkaniu w sprawie o pracę. Jeżeli jesteście zainteresowane marką Herbalife to życzę powodzenia. Dla mnie to jedno wielkie ściemnianie i naciąganie ludzi na wydawanie kasy.

Gość saizou
również poszłam na takie spotkanie, tak naprawdę firma nie oferuje miejsca pracy a mozliwość założenia własnej działalności dystrybutorskiej produktów firmy Herbalife.Wiąże się to oczywiście z wyłożeniem pieniędzy o czym oczywiście jasno na takim spotkaniu nie informują, tylko trzeba minmum 10x się dopytywać i później pozostaje niesmak :/

Gość Ja też byłam na tym spotkaniu
przy tej samej ulicy. Rozmawiałam z Panią Dagmarą P. Zakładałam nawet niedawno watęk, ale pozostał bez odzewu. Byłam na rozmowie, poszukałam dokładnie co jest, ale strony nie mieli. Dopiero na forum.gumtree.pl, o dziwo w google się nie wyświetliła. Dowiedziałam się, że Centrum Wellness to dystrybucja produktów Herbalife. Jeśli byłaś na rozmowie, to powinnaś widzieć wywieszone zdjęcia, ja jedno zauważyłam i dało mi to do myślenia. Na szkolenie już nie poszłam.

Gość Ja też byłam na tym
spotkaniu przy tej samej ulicy. Rozmawiałam z Panią Dagmarą P. Zakładałam nawet niedawno watęk, ale pozostał bez odzewu. Byłam na rozmowie, poszukałam dokładnie co jest, ale strony nie mieli. Dopiero na forum.gumtree.pl, o dziwo w google się nie wyświetliła. Dowiedziałam się, że Centrum Wellness to dystrybucja produktów Herbalife. Jeśli byłaś na rozmowie, to powinnaś widzieć wywieszone zdjęcia, ja jedno zauważyłam i dało mi to do myślenia. Na szkolenie już nie poszłam.

Gość mdv
To samo. Ulica Wierzbięcice, Bogna W. Dzisiaj byłam na rozmowie. Kontrakt (freelance), za który osoba zainteresowana ma zapłacić 360 zl (sic!). Poza tym babka zadz do mnie od razu po wysłaniu CV i rozmowa odbyła się już na drugi dzień. Potwierdzam, ściema.

Gość najsssss
Byłam też na takiej rozmowie w centrum promocji zdrowia i urody w Poznaniu i hm.. jasno zostało powiedziane, że chodzi o to żeby kupić licencję za 360zl żeby być dystrybutorem Herbalife. Ale z tego co zrozumiałam, to jest jeden element tej pracy. To co mi oferowała ta pani, to praca w tym gabinecie w danym wymiarze godzin, gdzie będzie mi płacić od godziny. W sensie, że przykładowo deklaruję, że chcę u niej pracować 10 godz tygodniowo, podaję swoją dyspozycyjność i przychodzę wg ustalonego przez nią grafiku. I nawet jak nic nie sprzedam z produktów Herbalife to i tak mam podstawową stawkę za godzinę/ czy klienta, bo przychodzi klient na wizytę umówiony na daną godzinę i płaci właśnie przykładowo te 29.90zl za tą serię zabiegów= prezentację na sobie produktów herbalife(co uważam akurat za fajne, bo te kosmetyki są w sumie mega drogie i taka maseczka czy oczyszczanie twarzy itp. u kosmetyczki dobrymi preparatami kosztują dużo więcej). I wtedy stawka za godzinę wychodzi naprawdę fajna. A jak się uda raz na jakiś czas sprzedać jakiś produkt, no to zysk 25% z ceny każdego produktu to jest dużo. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie tu jest haczyk albo co mi umknęło?;)

Gość mdv
nikt nie mówi, że haczyk tylko, że naciąganie.:) ja takie oferty omijam z daleka i tyle.

Gość somebody.....
byłam dzisiaj na rozmowie indywidualnej u P. Bogny. Myślałam, że w końcu udało mi się znaleźć normalną pracę, ale czytając wasze opinie i o Herbalife mam mieszane uczucia. Jutro mam iść na pierwszy wykład w to samo miejsce. Powiedzcie mi czy powinnam iść? Boje się że w coś się wkopię i stracę na tym dużo siana.

Gość szukamcie
ja jutro mam tą rozmowę z p. Bogną ale chyba nie pójdę co myślicie?

Gość oueoue
Witajcie. Tak trzeba wyłozyć za licencje ale praca akurat na wierzzbięcicach polega na wykonywaniu zabiegów :) jestem zadowolona, niedługo będę tam pracowac i zobaczymy jak to będzie wcyglądać

Gość mitni
A ja stosuje produkty i jestem zadowolona ;) od niedawna jestem Niezależnym Dystrybutorem (zapłaciłam za licencję) i nadal się edukuję w tej branży. wolę wydać 30zł za te wszystkie produkty jednorazowo niz płacic dużo pieniążków za 1 produkt ;) ciekawa jestem jak moja kariera dalej sie potoczy, a jesli się nie potoczy to chociaż będe sie starać zeby mi sie zwróciła cała suma.

Gość nizki
Nie korzystałem z produktów HerbaLife, ale dotychczas miałem jeden kontakt z ich przedstawicielem - Danielem Cichockim z Poznania. (jest ponoć Supervisorem w Herbalife). Okazał się naciągaczem i oszustem. Póki tacy ludzie będą w Herbalife, nie mam zamiaru korzystać z ich produktów, a już na pewno nie polecać innym.

Gość znowuona
Byłam na takiej rozmowie i jestem zadowolona że jednak poszłam miałam takie same obiekcje jak wy wszyscy że może to jakieś naciąganie czy coś takiego. ja niestety studiuje i nie mogę pracować każdego dnia tygodnia czy w każdy weekend za taka kwotę jaka potrzebowałabym w danym miesiącu. Tu mam taka możliwość przykładowo wiem że w poniedziałek mam czas od 13-16 i to poświęcam na prace innego dnia inne godziny. Umawiam klientki tak jak mi się podoba i ode mnie zależny czy jaką chce mieć wypłatę w danym miesiącu. Np. teraz są święta potrzebuje więcej kasy to umawiam więcej klientów. Na sylwestra też sobie zarobie w taki sposób. Praca przyjemna prezentowanie tych kosmetyków jest całkiem fajne i to że nie wciskam ich nikomu. Doradzam porostu jakiego typu kosmetyki powinna dana osoba stosować. Więc uważam że to bardzo fajna praca dla osób które maja samozaparcie i potrafią dobrze dysponować swoim czasem