Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......Ona....

Czy faceci zwracacie uwage na blizny potrądzikowe u kobiety ?

Polecane posty

Gość oczywiście że zwracamy
nie chce wybranki na pokaz, ale nie chcę też z bliznami. Gdybym poznał kobietę z potrądzikowymi bliznami i się zakochał, próbowałbym wplynąć na nią by je usunęła.

Gość dssfghjuiytry
monique - jak ci wyskoczy pryszcz to pewnie nie wychodzisz przez tydzien z domu no bo wstyd, nie wiem co sie stanie jak dostaniesz celullitu, pewnie sie powiesisz z rozpaczy

Tyle że takie zabiegi kosztują i to słono i na jednym to się nie kończy.Nie rozumiem czasem was ludzi, niektórzy tutaj się zachowują jakby wszystko było takie proste.Nigdy nie zrozumie osoby z trądzikiem, ten kto nie miał nigdy z tym problemu.

Nie powiesze się bede cały czas dbała o siebie na ile to możliwe i tyle moge zrobić ;) cellulit to też wada ,ale można sie go pozbyć ,blizn niestety nie zawsze ,ale też czasem można

Gość ja własnie przez blizny i
przez takich jak wy nie wychodze z domu :( i mam depresje :(

narazie nie mam rozstepów.. a jesli je kiedyś dostanę cóż.. nie będę tego uwazała za atut

Gość dssfghjuiytry
do faceta - jakbyś sie zakochał a Twoja wybranka miałaby wypadek samochodowy po ktorym zostalyby juz nie mowie blizny, tylko jedna duza blizna na twarzy to bys sie odkochał od razu, idz do ksiazek a nie babami sie zajmujesz, dorosniesz to pogadamy

ale grunt to zaakceptować swoje wady.. też bym niektóre rzeczy w sobie zmieniła i się staram ,ale póki co wiem ,że nie jestem doskonała . najwazniejsze żeby całokształt dobrze wyglądał

Gość dssfghjuiytry
monique - tak tylko, ze nie wszyscy caly zyciowy sens skupiaja w swoim wygladzie, bez przesady, a tu zeby celulitu nie bylo, zeby nie bylo rozstepow, zeby pryszcz nie wyskoczyl, duzo ci to czasu zajmuje?

Gość mojitomaja
a ja kiedyś jadąc pociągiem jechałam w przedziale z dziewczyną miała twarz niesamowicie zoraną takimi bliznami... była opalona miała blond włosy ... piękna... i jednocześnie taka dziarska :) te blizny dodały jej charakteru ...( dodam że jestem lesbijką)

ale ja poświecam dużo czasu ( co nie znaczy cały sens) na swój wygląd i nie zamierzam tego zmieniać ;) zawsze będę o siebie dbała niezależnie od wieku ,zmarszczek itd .

nawet jak będę miala 60 lat i będę wyglądała staro to zamierzam dbać o siebie ;)

Gość dssfghjuiytry
a dbaj sobie skoro sprawia ci to tyle przyjemnosci, błogosławie cie

Gość dssfghjuiytry
a czy ja mowie, ze to cos złego, tylko nie wmawiaj innym ze maja problem, bo to co przeszkadza tobie nie musi przeszkadzac im

dobra ok. poprostu pytanie było czy faceci zwracaj uwage na to to moim zdaniem zwracaja. i tyle w tym temacie

Gość dssfghjuiytry
no wlasnie, pytanie bylo do facetow wiec nikogo nie obchodzi opinia sfrustrowanej na punkcie swojego wygladu baby :) papa

Pytanie nie było DO facetów tylko O TO czy faceci zwracają uwagę na blizny potrądzikowe.czytaj ze zrozumieniem ;)

Gość dssfghjuiytry
czy faceci ZWRACACIE uwage - sama naucz sie czytac ze zrozumieniem :)

a ja mam faceta ja z okladki suuuper magazynu dla kobiet, mam problemy z ze skora od dziesieciu lat i nic nie pomaga....nawet dwie przebyte ciaze,goooooooooora lekow pelingi u kosmetyczek i co tylko chcecie moj facet jest i tak ze mna i kocha mnie na zaboj a moje drobniutkie blizny woooogulllleeeeeee mu nie przeszkadzaja !!!!!!!!!!!

Gość mojitomaja
w ogóle jak już... tolerantko...

Gość prasuję koszule czajnikiem
są tacy którzy zwracają i tacy, którzy przymykają na to oko. ja mam przebarwienia na brodzie po trądziku i zawsze coś mi tam widać, bo nie chcę zapychać skóry waląc tony korektorów i kilograma podkładu. dodatkowo czasem zdarzą się pryszcze na tej piekielnej brodzie. i ani mój facet, ani jego/moi kumple nie mają z tym problemu. oczywiście wiem, że przebarwienie/pryszcz a blizna to różnica, ale w końcu i jedno i drugie oszpeca :P

Nie no pewnie ,że mozna nie być idealna i mieć faceta.. nawet fajnego bo wbrew pozorom tacy własnie często patrzą na wnętrze bo nie muszą się dowartościowywać super laską tak jak ci niespecjalni.. pewne rzeczy szpeca ,ale nie ma sie na nie wpływu.. ale jesli dziewczyna ma takie blizny ,a cała reszta jest ładna to źle nie jest

sorki a bledy ale ja juz bardzo dlugo nie mieszkam w polsce i mam tez nikly kontakt z osobami z polski :( wiec kalecze tez nasz jezyk

uwazam ze uroda liczy sie tyle o ile ale najwazniejszy jest i tak charatkerek....:)

Gość ...Ona...
dssfghjuiytry jestes inteligetnym facecikiem :) masz racje to obsesja moja ... mam poprostu opsesje na swoim punkcie :) zawsze chciałam się ulepszać typu wypełnić wargi chociaż mam bardzo ładne ale w psychice już mam zategowane ULEPSZYĆ !! :) i zabardzo zwracam uwage na szczególy byle pierdołka potrafi mnie wyprowadzić z róznowagi ... a przed swoim facetem nie mam kompleksów ... tylko chodzilo mi np. o facetów którzy idą ulicą bo się np. idąc wemnie wpatrują, chociaż często słyszałam komplementy albo jakieś takie męskie "kszy kszy " wykazywanie zainteresowanie ... ale pomimo tego mam dyskofort bo myśle, że on on dostrzega te drobne bliznenki ... które dla mnie są obsesją i myśle, że on też to tak widzi jak ja ... :) ja potrafie z lupką chodzić po mieszkaniu i oglądać cm po cm :) Z powodzeniem u facetów nigdy nie miałam, a nawet się opętać nie mogłam i nieraz słyszałam, że moją jedyną wadą jest to,że mam faceta ...że jestem atrakcyjną , śliczną, sexowną i zajebiście zgrabną kobietką , poprostu moim problemem jest to, że mam obsesję na swoim punkcie ... i ciężko mi z tym ehhh :/ chyba jestem tzw. perfekcjonistką, która stara się wszystko doprowadzić do stanu idealnego ... a do Monique888 naucz się lepiej szacunku i kultury osobistej do drugiego człowieka bo tego Ci napewno brakuje !! i nie wychwalaj się, że rozstępów nie masz bo dbasz ... ja studjowałam kosmetologie i powiem Ci, że to czasem nie jest zalezne od człowieka a od hormonów i chorób wewnetrznych ... znam kobiety które nie dbają a też nie mają rozstępów więc to już jak natura dała ale fakt faktem ćwiczenia pomagają ale nie każdemu !!!! Jakbyś chciała wiedzieć to jedną z głównych przyczyn powstawania rozstępów to zwiększony poziom kory nadneryczy !!! który upośledza funkcję fibroblastów, które zaczynają produkować zmienione włukna kolagenu i elastyny ... i zwiększony poziom estrogenów oraz zazywanie niektóeych leków no i oczywiście genetyka też ma wiele z tym wspólnego ... więc się nie wypowiadaj jeśli nie znasz przyczyn powstawania rozstępów i nie pisz takich głupot,, że jak ktoś ćwiczy i dba to ma ... :) bo dla mnie to śmeszne !!!

Gość angielinka35
>>>..ONA... chyba rzeczywiście jesteś przewrażliwiona. Tak to czasem jest u nas kobiet w związku z wyglądem. Ja po wypadku miałam mega bliznę na twarzy. Tzn tak mi się wydawało, że jest wielka, choć wiele osób zapewniało mnie, że jest niewidoczna.. Skorygowałam ją u chirurga plastycznego w końcu i teraz jestem happy.

Gość zozolewolee
Ja też mam blizny po trądziku. Strasznie głebokie i autentycznie widoczne :( I wiem, że wiele osób zwraca na to uwagę. Nieraz aż im szczenka opada, nie potrafią grymasu powsztrzymać :((

Gość angielinka35
zozolewole - a nie próbowałąś ich jakoś spłycić, albo usunąć u lekarza? Na cholere sie tak męczyć???