Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara_25_01

ile byście wymagali pensji za taką robotę

Polecane posty

Gość klara_25_01

od pn-pt w godz 9-17 + sob 9-13, sklep papierniczy Mam zacząc tam pracę za msc, narazie jeszcze nie jest otwarty... bedzie to sklep znajomej mojej mamy... powiedziala zebym zastanowila się ile chce zarabiac.... no i nie mam pojecia jakie haslo rzucic... mieszkamy w malym miescie 20tys mieszkancow

Gość Kto w pracy
Myślę, że 1200, max. 1400 zł na rękę.

Gość 1550 do 2000
na rękę

Gość Maryjeta.
Moja siostra pracuje identycznie. Na poczatku dostawala 550,teraz po kilku latach jakies 800. I umowe ma niby na pol etatu a odpierdziela cala dniowke

Gość fSF
1200 minimum

Gość klara_25_01
no tak właśnie się umówiłyśmy, że 1386 brutto (czyli ta najnizsza krajowa) wpływa mi do banku za prace od pn do pt to jest na rękę ok. 1032,34zł + za soboty po 50 zł czyli +200zł jednak mam studia więc co druga sobota mi odpada czyli zarobie 1132,34zł myślę że to ok do tego powiedziała, że w sezonie zawsze coś mi do rzuci (sezon pewnie tak od sierpnia do konca wrzesnia, no i święta ponieważ to ma by papierniczy + jakies bibeloty typu nici, różne kolczyki itd takie połączenie) myślicie że to dobra opcja??? teraz pracuje w sklepie sieciowym (supermarket) i powiem szczerze ze duzo wolnego jednak tyle od nas wymagają, że psychika siada... przykładowo w lutym mam 8 dni wolnych no i te 1050 zł wezmę ale co druga niedziela (10h) muszę zapieprzac :O no i ta presja ... jednak godz wygodniejsze bo od 6-14 a na drugą zmianę od 14-22... czekam na opinie ludzi bezstronnych ::P

Gość no coz generalnie najnizsza
krajowa to jalmuzna nie wyplata ale pociesz sie ja pracuje po studiach prawniczych w kancelarii za taka jalmuzne zapiernicz taki ze wracam skonana wzrok pogorszyl mi sie tak ze szok takze jak na sklep papierniczy to nie masz co wiecej wymagac

Gość dfb
o jakiej presji mowa w markecie >??

Gość klara_25_01
no może nikt z was nie pracował w siciowym markecie... czasami to ma się wrażenie że człowieka traktują jak niewiadomo kogo... karzą nam wciskac ludziom jakieś rzeczy proponując je ... na koniec zliczają ile jak i co dostajemy opierdole jak za mało sprzdane... za rzeczy po terminie które trzeba wyrzucic (mięso, ciasto, nabiał) my dostajemy opierdziele, wymagają od jednego człowieka pracy za minimum 4 osoby i jeszcze potrafią powiedziec "tyle czasu i jeszcze nie zrobione" na kasach musisz uważac bo pomylisz się musisz dokladac ze swojego a wiadomo zeby sie nie pomylic musisz wolniej i dokladniej liczyc wtedy też dostajesz opierdol bo masz szybko kasowac zeby jak najwiecej ludzi skasowac.... ajjj długa lista tego ... masz wolny dzien wzywają cię do pracy idziesz a tam karzą ci zamowienie robic mimo ze na sklepie 6 dziewczyn pracuje ale nei bo one mają tyle roboty ze i do polnocy moglyby robic wiec z wolnego cie scigąją ... jak sie scwanisz i na wolnym wylaczasz tel. to pozniej opierdol jaka nieodpowiedzialna, jaka dziecinna, moze nei powinnam pracowac tu bo tak robie .... i setki kontroli przez moich kierowników przez kierownikow regionu audytorów, tajemniczych klientów..... porażka ...