Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona ;((

Jak on mogl tak postapic;((

Polecane posty

Gość Zdradzona ;((

Dajcie mi jakas rade zeby zapomniec o przyjacielu!! Znalismy sie ponad rok czasu z tym ze to chlopak a ja jestem dziewczyna ale nic to nie zmienialo dogadywalismy sie tak dobrze jak 2 kumpli znalismy sie na wylot przezylismy razem wzloty i upadki gdy on mial jakies klopoty zwiezal sie mi i na odwrut (nic nie zmienialo faktu ze mam chlopaka on nie byl zazdrosny zreszta moj chlopak i on tez sie dobrze dogadywali).. niestety od miesiaca juz ze sobo nawet nie rozmawiamy, slysze teraz czasem od znajomych ze nie chce mnie znac ze jestem pojebana! wogole tego nie rozumiem z dnia na dzien poprostu zerwal sie kontakt i nie wiem czemu. Siedzielismy pewnego wieczoru w 3 ja moj chlopak i on pilismy kulturalnie piwko nagle zadz do niego jakis kumpel wyszedl mial niebawem wrucic...i tu od tego momentu nie rozumiem juz niczego wyszedl i od tej pory juz nic nie rozumiem... jakbysmy sie nigdy nie znali ;( nie umie zapomniec o najlepszym przyjacielu i nie potrafie zrozumiec czemu tak postapil! pomocy!!

Gość gdfkhgjksadh uh rgkdsnzfks
a probowalas z nim pogadac w ogole?

Gość Zdradzona ;((
Probowalam i to wiele razy ale on ciagle pisal ze nie ma czasu a jak go spodkalam to pow ze mu sie nie chce przyjsc i ze ma w dupie nasza przyjazn... mysle ze to przez kumpli ktorzy wpedza go w jakies klopoty jak to zawsze bylo, przy mnie bynajmniej nie robil nic szkodliwego dla siebie... Ja juz tak nie moge byl jedyna osoba ktorej moglam wszystko powiedziec prawdziwy przyjaciel. Wiem ze juz chyba nie wruca stare czasy wiec chciala bym poprostu jakos zapomniec...

Gość Zdradzona ;((
jestem wierna swojemu mezczyznie.. A z przyjacielem nigdy tego nie robilam jes i byl tylko i wylacznie przyjacielem i takze mial dziewczyne!! wiec wypraszam sobie glupie kometarze! byl dla mnie jak brat traktowalismy sie jak rodzenstwo!!!

Gość Zdradzona ;((
haaaloooo jest tam kto?

Gość Mała misia:)
kurcze dziwne jest to co piszesz...a z nim gadalas??

Gość kaRinKa_
poprawiaczka byków dobrze ci proponuje :)

Gość blowwww
ja pierdole,nie ma co powiedzieć to zawsze się czepiacie tych błędów,no bez przesady?! :O

Gość Zdradzona ;((
Bloww masz calkowita race... Tu nikt nic nie poradzi tylko sama krytyka..;/