Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23wiara23

Potrzebuje stałego zameldowania na 2 miesiące!

Polecane posty

Gość 23wiara23

Pomocy jestem uczciwa 23 letnia kobietą bardzo potrzebuje stałego zameldowania na 2 miesiące najlepiej w Wielkopolsce,żeby mieć zameldowanie w dowodzie podpiszę każdą umowę zapłacę!!Jestem wiarygodna mam własną firmę! Bez zameldowania w naszym kraju nie da się żyć!!! mój mail 23wiara23@wp.pl tylko poważne oferty!

a dlaczego nie jestes nigdzie zameldowana

Gość ostro siostro
:D

Gość 23wiara23
Niestety nie stać mnie na własne mieszkanie tata nie żyje mama też wynajmuje mieszkanie, a tam gdzie wcześniej byłam zameldowana "kochany" brat mamy nas wymeldował bo dziadkowie to jemu zapisali dom my się wyprowadziłyśmy nie chciałyśmy kłopotów z nim, ale mu było mało udupił nas i wymeldował:(

Gość meldunkowy na tropie
czesc, jestem z Poznania i Cie zamelduje do siebie. Pisz na: kramar22@o2.pl

e troche jak bajke opowiadasz masz na pewno jakąs rodizne co cie zamelduej i jak jest melduenk na stałe to nie nie na dwa miesiące

Gość Poznaniakm
Jezeli bedziesz ze mna spala, ja mlody 28 lat przystojny, to Cie zamelduje u mnie w mieszkaniu w Poznaniu. Duze mieszkanie, nowy blok.

Gość 23wiara23
Niestety nie mam gdzie si.e zameldować zazdroszczę,że Ty masz pomocna rodzinę ja niestety nie mam to nie bajka to raczej mój koszmar ale ja po 2 miesiącach się wymelduje chcę mieć tylko zapełniona rubryczkę w dowodzie potem pójdę do Urzędu u się wymelduje ale dowód obywatela bez meldunku jaki obecnie mam jest dowodem pod obywatela! Niestety niektórzy mają problemy o jakich inni nawet by nie pomyśleli stały meldunek to wielki dar przywilej obywatela kto ma meldunek nie wiem jak ciężko jest bez niego! meldunkowy na tropie napisałam maila dziękuję za odpowiedź.

Gość 23wiara23
Poznaniakm ale ja mam gdzie mieszkać to dla mnie poważna sprawa problem z którym się borykam, wiec proszę o poważne oferty.

Gość 23wiara23
I nie obchodzi mnie jakie to będzie mieszkanie może być waląca się rudera byleby była możliwość meldunku.

Primo juz tytul topiku przeczy sam sobie zameldowanie oze byc stale lub czasowe ( ponad 3 miesiace ) Secundo obowiazek meldunki niebawem zostanie zniesiony Tertio nikt az tak nie zaryzykuje potem beda same problemy

Gość Poznaniakm
nie bedziesz zalowac. Poslac Ci swoja fotke?

Brat mogl Was wymeldowac gdy -nie bylo Was tam dluzej niz 3 miesiace nikt Was nie widzial -nie regulowalyscie zadnych oplat to atkie dwa przypadki ktorych jestem pewna pozatym istnieje takie cos jak zachowek-10% nawet jesli byscie byly wydziedziczone Cos mi tu brzydko pachnie

Gość ja cię zamleduję
pod poznaniem, ale będziesz musiała sprzątać w ogródku po moim psie, prać, odkurzać, gotować, zmywać

Gość 23wiara23
kaciaa wiem o tym jakie są różnice ale ja zamelduje się na stałe po czym się po 2 miesiącach wymelduję bo przecież mogę się wymeldować w każdej chwili ale będę miała normalny dowód! Poczytaj prawo meldunku zostanie zniesione 2014 roku dla mnie to bardzo długo ;( Podpisze każda umowę nie będzie żadnych problemów potrzebuje pomocy, a nie żeby komuś robić problemy! Niestety kto ma zameldowanie nie wie jak jest żyć bez...

Gość 23wiara23
kaciaa Tak nie było nas tam bo się wyprowadziłyśmy dom był jego nie chciałyśmy wojen czy prowadzać się po sądach. Tak i dostałyśmy działkę budowlaną która musiałyśmy sprzedać kiedy tata zachorował. Może Tobie to się wydaje podejrzane ale to nie moja wina,że mam 23 lata i mam tak trudne życie...

Gość Poznaniakm
Zamelduje Cie, ale musisz sie przynajmniej raz ze mna przespac. Wiem, ze to jest zboczone, ale dluzej w takim stanie nei wytzrymuje, a praca spowodowala, ze kobieta odeszla ode mnie, jestem sam i jestem pracoholikiem. Moge Ci poslac swoja fotkę?

Gość 23wiara23
myszka83 niestety może a nawet już to zrobił i już mam dowód bez meldunku a czym dalej wchodzę w dorosłe życie tym więcej mam kłopotów z brakiem meldunku.

Gość irola
juz za 3lata zniosa meldunki.. w polsce niema obowiazku meldunku, ale s a sprawy do ktorych on jest potrzebny, moj maz nie ma meldunku w pl, al e ostatnio mielismy sprawe i potrzebował wiec zameldowałąm go na 3 miechy, nie bojcie sie meldunek nie daje prawa do lokalu, jak ktos tej lasce moze pomoc to pomozciem tylko słonko to sie nazywa meldunek czasowy i wygasa z dniem do ktorego został wystawiony, na stałe to raczej nikt cie nie zamelduje , bo z jakiej racji ma płacic wiekszy czynsz/??? ale czasowo spoko.

Gość 23wiara23
Poznaniakm przeslij

Gość 23wiara23
Poznaniakm nie zrobię nic takiego, ale mogę zapłacić Ci za meldunek wtedy pójdziesz sobie "na dziewczyny" .

Powtarzam nie mogla was wymeldowac jesli widywano was tam placilyscie rachunki, jesli to zrobil zlamal prawo Zachowek nalezy sie tak czy siak jak psu kosc 10% wartosci calego majatku kazdy prawnik Wam to powie A co do meldunku uwierz nikt tego nie zrobi po co komu problemy??? Rodzina nie chce pomagac w takich sytuacjach sobie nawzajem a co dopiero komus obcemu.... Jak wynajmujecie pogadaj z wlascicielem zaproponuj to spisz stosowna umowe u notariusza ( koszty ) ale nie sadze gdyby to jeszcze bylo zameldowanie czasowe to moze moze ale szanse masz znikome serio mowie

Gość 23wiara23
Irola ale dlaczego większy czynsz? Nawet gdyby tak było to ja mogę ponosić te koszty i zgodzę się na wszystko zakaz do wchodzenia na teren posesji czy cokolwiek innego jeśli ktoś miałby obawy przez to. Te 3 lata to długo poza tym ciekawe może nadal obywatele z meldunkiem będą lepsi a Ci bez chociaż nie będzie już obowiązku meldunku będą gorsi tego się obawiam w naszym cudownym państwie. Ja potrzebuje stały meldunek ale po 2 miesiącach jak wyrobie dowód się wymelduję bo tymczasowego nie ma w dowodzie!

Gość Poznaniakm
Brzydze sie seksem z ulicy i z portalow erotycznych, a na dluzsza znajomosc brakuje mi czasu. Foto poszlo.

Poza tym kazda zmiana adresu zamieszkania zameldowania jest odnotowana w odpowiednim wydziale w UM/UG i nie da sie tak jak Ty chcesz zrobic. A pote jakies karki wpadna z bejzbolami komornik albo co.... Nie przejdzie to. Nawet jak jabym chciala Ci pomoc to bylo by to zameldowanie czasowe-3 miechy podpisama stosowna umowa-oplaty Ty bys poniosla ale ja nie w tym regionie co Ty chcesz mieszkam

Gość kaRinKa_
po co ci to molestowanie przez 2 miesiące?

Gość 23wiara23
kaciaa piszę,że się wyprowadziłyśmy to był jego dom nie wiedziałyśmy że nas wymelduje tak jak pisałam dostałyśmy działkę ale trzeba było ja sprzedać kiedy Tata zachorował uwierz mi wiem o czym mówisz niestety pisze fakty takie jest moje życie!

Gość nl,mjlk,mk
zamelduj sie w twojej firmie 😴 chyba ze to tak samo patykiem na wodzie pisane jak wszystko co tu piszesz.

Gość magda222222
Ja potrzebuje pieniedzy TY meldunku. Moglabym zrobic Ci te przysluge, ale ile bys zaplacila?