Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LenaLenaLenaLena

Moja mama jest zazdrosna o narzeczonego i teściową, nie mam już sił !! Co robić?

Polecane posty

Gość LenaLenaLenaLena

Może moj problem wyda wam się dziwny, ale ja juz nie wiem co robic. Jestem z narzeczonym ponad 4 lata, moja mama zawsze go lubiła, nawet bardzo. Zawsze jednak byłA CIUT zazdrosna o moją teściową, z którą świetnie się dogaduję. Nie chciała o niej nic wiedzieć, ani słuchać o niej. Gdy jechałam do narzeczonego do domu rodzinnego to strzelała focha, gdy wracałam miałyśmy "ciche dni", bo mama miała focha, nie wiadomo o co. Zamiast się cieszyć, że mam dobre kontakty z przyszłą teściową, była ciągle o to zła, że się lubimy. Nieraz podczas kłótni w złości wykrzyczała mi, że mam sobie iść do teściowej, bo to tam będzie mi lepiej. Nie wiem, skąd się to u niej bierze. Zawsze byłbyśmy sobie bliskie i to sie nie zmienilo, kocham mamę, ale denerwuje mnie ta jej zazdrość. Problem nasilił się, kiedy oznajmiliśmy jej z narzeczonym , że bierzemy w tym roku ślub. Nagle moj narzeczony przestal sie jej podobac, oczernia go w moich oczach, nie chce mi pomagac w przygotowaniach, nie chce słyszeć o slubie, robi awantury, strzela fochy, płacze na moich oczach.... nie wiem, co mam robic. Jak sobie z tym poradzić ?? 1

Gość LenaLenaLenaLena
up

Gość dshdsauihfsu
mialam/mam to samo, niestety nie pociesze Cie - to trwa juz 4 lata, z mama mam coraz gorszy kontakt, wlasciwie juz sie z tym pogodzilam (chociaz serce dziecka zawsze boli, gdy matka robi sie chlodna,zdystansowana,sztuczna) moze poprawi sie u Ciebie jak urodzisz - podobno skutkuje i matki znowu zaczynaja sie opiekowac,robic mile,kochane - sama mam taka nadzieje poki co, niby mam matke i niby sie nie klocimy (niby) ale sytuacja jest tak glupia,sztuczna,wymuszona,chlodna i ogolnie do dupy, ze rzygac mi sie tym wszytskim chce powodzenia