Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klinamona

moja lokatorka chamka , czytać.

Polecane posty

Gość klinamona

moja tępa lokatorka , która jest j**aną materialistką ,fałszywą suką, egoistką i chamka. stwierdziła,że szukam sobie chorób ( miała usuwanego guza) żeby nie płacić za stancje(babka opuściła mi tylko 20 zł bo tez jest pazerna)za miesiąc w którym mnie praktycznie nie było. lokatoka poszła do niej i powiedział ,że nie zaplaci całosci za luty bo była na ferie w domu. i powiedziała ,że albo ja zwroce pieniądze te opuszczone mi albo ona też nie płaci całości.dobra ździra

Gość klinamona
ja miałam usuwanego tego guza

Gość IMO13248
JAAAA CIEEE!

Gość no i pech
:)

Gość no to jak miałyscie po jednym
guzie to jesteście kwita.

Gość klinamona
ona nie miała . no.

Gość klinamona
mi nie chodzi o kase. jebie mnie to tylko o to ze się wtrąca i innych chce udupić , bo jej zal dupe sciska

Gość no i pech
tak to bywa wszędzie są tacy ludzie ...

Gość poszlaoladoprzedszkola
ej ale jak sie mieszka na stancji to sory ale rachunki sie placi zawsze, co z tego ze Cie nie bylo prawie czynsz, wynajem itd wszystko dalej działa a laski tez nie bylo bo byla na feire a nawet jak Was nie ma to ogrzewanie itd wszystko bije. Tak więc laska nie jest pazerna na 20zł tylko sie na Ciebie wkurzyła że przesadziłaś, tez bym nie płaciła. Nie wymadrzam się tylko mieszkam na stancji i wiem jak to jest.

Gość klinamona
buahha następna idiotka, na szczęście każdy jest po mojej stronie. dobra wola właścicielki ze zrozumiała moja sytuacje.mnie tez na ferie nie było i zapłaciłam całośc. takie typki to tylko czekają ,az ktos na raka padnie ,żeby miec cały pokój dla siebie.po za tym chodzi i wpierdlala się w sparwy innych lokatorek , czy ich faceci płacą za nocleg ,bo jest taka zasada u nas.

Gość klinamona
nie było mnie bo miałam operacje, ja guzka nie chciałam mieć więc , trochę zrozumienia. afere zrobiła na całą stancje. jeszcze zarzuca ,że wymyślam sobie choroby ,kiedy ja miesiąc nie radziłam sobie z tym guzkiem bałam się ,że to rak. kazdy sie przekonał jaka suka

Gość poszlaoladoprzedszkola
ej nie wyzywaj mnie skoro jestem dla Ciebie miła to po pierwsze ;] po drugie może lokatorke masz po*jeba*ną, tak samo jest jeśli ktos wynajmuje mieszkanie np na 2 lata, na okres wakacji tez trzeba płacic, mimo, że tam sie nie jest.... I wiem jakie macie układy u kazdego jest inaczej a swoją drogą JE*BIE mnie to :łapa:

Gość klinamona
każdy każdemu tylko dojebać.ja bym w życiu się nie wtrącała w sprawy innych. przez wakacje nie płacimy