Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu wydatki

czy kupic taki zestaw pościeli

Polecane posty

Gość znowu wydatki

bardzo podoba mi się taki zestaw http://allegro.pl/15ele-posciel-hafty-z-moskitiera-90x120-milpol-i1450697315.html wiem, że jest drogi i że nie wszystko jest konieczne (dla mnie całkowicie zbędny jest przybornik, reszta się przyda prędzej czy później), ale gdybym chciała kupic tylko to co mi niezbędne to cena wyszłaby podobna - to moze lepiej juz cały taki zestaw kupić? chciałabym mieć chociaż jeden taki ładny komplet

Gość ula_g3
śliczne... sama wybrała bym coś, ale dla mnie jest jeszcze zbyt wcześnie :( czy kupisz to już musisz sama zadecydować, ale wydaje mi się że na tyle rzeczy wchodzących w skład kompletu to cena nie jest wygórowana... ale ja się na tym nie znam... ja mogę ci powiedzieć tyle, że gdybym miała kupywać to poszukała bym na innych aukcjach, albo po sklepach (czasami trafi się taniej niż na allegro), porównała bym cene, zawartość zestawu i jak znam życie to w końcu zdecydowała bym się na któryś z tych zestawów, który podałaś w linku, ale pewnie aukcja by się zakończyła do tego czasu... ;) decyzja należy do ciebie :) ja już wiem że siostra mi część rzeczy przekaże, więc mnie będzie czekać pojedyncze kompletowanie...

moze nie jest kosmicznie drogi ale wszystko razem wyglada moim zdaniem przerazajaco..... jeden kolor i wszystko sie leje.... no ale napewno jak bys miala kupowac oddzielnie to by cie duuuuuzo swiecej wynioslo.

Gość ja mam identyczny w pokoju
córki :) Jest śliczny i naprawdę warto kupić

Gość ulka.kulka
fajny, 330zł to nie tak źle, mi się najbardziej cały biały podoba. jak masz kasę to kupuj nie zastanawiaj się

Gość iwona-----
JA chcę kupić taką samą tylko 3 elementowa plus osobno zasłonki kolor jasny beż z misiem.

Gość lesny ludek
dla mnie tez troche tego za duzo.takie to troche mdle.ale pojedyncze rzeczy z tego zestawu napewno beda ladnie wygladac.

zestaw faktycznie ladny, ale jak dla mnie troche przesadzony chyba ze masz bardzo duzy pokoj dla dziecka, ale nawet to to jeden kolor za bardzo przytlaczajacy. za duzo tych gadzetow