Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekujaca28

skurcze co 10 minut rozwarcie na 2 cm 39 tc Poczatek porodu?

Polecane posty

Gość oczekujaca28

czesc dziewczyny Obudzilam sie rano bo strasznie chcialo mi sie siku Jak wstalam z lozka cos ze mnie polecialo Poszlam do lazienki i na majtkach zobaczylam wode z krwia Zadzwonilam do poloznej kazala przyjechac na KTG ktore wykazalo skurcze co 10 minutLekarz mnie zbadal rozwarcie na 2 cm To co sie polalo to tez nie wody tylko jaks wydzielina z ujscia Wyslali mnie do domu i jakby cos sie dzialo to mam wrocic Brzuch mnie boli czuje skurcze ale delikatne Nie sa regularne Chcialabym zeby sie rozkrecilo ale czytam w internecie ze niektore z takimi bolami tydzien chodzily Mial ktos podobne doswiadczenie?

Gość nowamamusia24
Ja miałam rozwarcie na 1.5 palca i zero skurczy, tylko ze odeszły mi wody to dostałam oksytocyne na wywołanie. Jestem mocno zdziwiona, ze Cię do domu odesłali

Gość oczekujaca28
mieszkam 10 minut samochodem od szpitala wiec doktorka uznala ze zdaze przyjechac jakby cos sie dzialo a ja tez wole byc w domu, jakos czas przyjemniej plynie:)

Gość oczekujaca28
tobie odeszly wody to inna sprawa A mi tylko jakas wydzielina ale zabarwiona czysta krwia Teraz tez caly czas chodzi sluz zabarwiony na brazowo tyle ze on schodzi mi od ponad tygodnia

Ja chodziłam z takimi nieregularnymi skurczami właśnie tydzień. Później jak miałam już regularne i trafiłam do szpitala to poród trwał 30 h.

Gość oczekujaca28
nawet mnie nie strasz:p zastanawiam sie co robic zeby jakos przyspieszyc Chyba wezme sie za sprzatanie:)po raz setny:)

Mi to nic nie pomogło. Czasami miałam takie bóle że nie mogłam spać w nocy. Najgorsze że były to bóle z kręgosłupa.