Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzo czerwonych piłeczek

czy uderzenie z zeszłego roku moze miec wpływ teraz?

Polecane posty

Gość duzo czerwonych piłeczek

rok temu moj chlopak niechcacy uderzył mnie z dosc duza siła z lokca w czoło. W sumie miałam mała opuchlizne ktora zeszła mi na oko, ale szybko zeszło. Od niedawna zaczeła mnie czesto bolec z tyłu głowa. A poniewaz jestem panikara i przypomniałam sobie o tym zdarzeniu i zastanawiam sie czy to moze miec jakis wpływ na terazniejszy ból glowy? np jakis krwiak czy cos?

Gość aaagnieee
lepiej wykonac tomografie

Gość zarejestrowana_niezalogowana
Nie, podejrzewam, że możesz mieć po prostu zaczątki migreny. Ale skoro panikara- zrób i tomografię :) z resztą z migrena też powinno się odwiedzić lekarza, bo bywa natarczywa.

Może mieć wpływ ale w tym przypadku na to nie wygląda jak głowa boli z tyłu a uderzenie było z przodu:P.A generalnie na ból głowy polecam zdrową dietę:classic_cool:.Ja nie mam do końca zdrowej diety ale mnie boli co najwyżej jak sie czymś zatruję -np. benzyną,dymem z petów albo przesadzę z nadtlenkiem wodoru:O.

Gość chochliczek11
jak uderzenie było z przodu, a ból jest z tyłu to niemozliwe żeby miało to ze sobą jakiś związek. A co do takiego bólu, to mnie podobnie bolała głowa jak za mało piłam, bo zwyczajnie się odwadniałam :) Wiem, że dużo kobiet ma problem z pamiętaniem o piciu w ciągu dnia

A mnie od wysuszenia głowa nie bolała:P.W kazdym razie tak rzadko abym miał podstawy wątpić że to od wysuszenia:classic_cool:.Zwłaszcza że jak byłem wysuszony to prawie nigdy mnie nie bolała:classic_cool:.