Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

pomozcie przypomniec sobie tytuły filmow

Polecane posty

. Mam takie pytanie .. Bo oglądałąm kiedyś taki film tylko że to nie horror, chyba thriller że dziewczyna na końcu filmu była w więzniu i smarowała usta błyszczykiem. a wcześniej było coś takiego że sie biły w basenie dwie dziewczyny i jedna chciała ją zabic .. Bardzo prosze o ten tytuł bo ciągle chodzi mi to po głowie ..; d Drugi film bylo cos ze facet 30 letni omotał blondynke 17 letnia miala z nim romans pozniej sie okazalo ze ten facet ma zone i dzieci. Ktos jej wysylal jakies pogrozki a potem sie okazalo ze to kolezanka chciala ją zabić z zazdrości z urwiska.

Gość daria85
pierwszy kojarze le za nic nie moge przypomniec sobie tytulu

pierwszy film ogladalam na tvp a drugi na tvn a nie wiem jak moge zobaczyc liste filmow.

Gość Ta prośba rzuca bardzo
silny urok językowy

Gość daria85
bo w tym pirwszym filmie to brunetka byla w wiezieniu za zabicie siostry o ktora byla zazdrosna, a potem chciala zabic taka blondynke( ktora pracowala w hotelu i wkrecila sie do towarzystwa bogaczy dzieki niej), prawda?

o dzieki:):) ten drugi sie zgadza. teraz ten pierwszy prosze o przypomnienie. moge dodac ze w filmie bylo cos takiego ze ta panna co trafila do wiezienia zabila swoja siostre ktora zakopala w ogrodzie bo byla o nia zazdrosna i cos tam nosila jej pierscionek. ogolnie to byla bogata rodzina i trafila do nich taka blondynka ktora miala byc niby tamtej przyjaciołka