Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie jedno pytanie

Która z was goli nogi tylko do kolan i zostawia włoski na udach?

Polecane posty

Gość Takie jedno pytanie

I się tego nie krępuje?

Gość ja zostawiam,poniewaz
na udach nie mam prawie włosów ajak sa to jasne i niewidoczne.Niepotrzebuje golic ,żeby odrosły gorsze(więcej i ciemniejsze) na rękach tez nie widać ,wiec nie gole

Gość ja wole jak kobieta
goli cale nogi

Gość izia87
zdarza mi sie ale tylko jak jest zima,a po za tym na udach mam małp włosków:)

ja gole tylko do kolan bo na udach nie mam wcale włosków, no chyba że pod lupą. Nic tam też z włosków nie wymacasz. Podobnie na rękach. Jestem szczęściarą :D

Gość faceci pewnie sie krzywia
jak widza wlosy na udach

jak się golę to całe nogi, pachy, strefa bikini a jak mi się nie chce to wcale :p tylko pachy zawsze pod prysznicem :) nie uważam tego za jakiś problem czy się te włoski ma czy nie - twoja sprawa :) na rękach ogoliłam się kilka razy na większą imprezę tak dla własnego samopoczucia. nie zauważyłam, żeby z tego powodu coś mi rosły więcej czy bardziej. na szczęście nie mam problemu z owłosieniem, bo znam koleżanki które mają większy, więc tragedii nie robię ;) a sposobów na usuwanie jest teraz tyle, że to naprawdę żaden problem :D

Gość ja tak robie a co
;) Nie jestem niewolnica zyletki... Chyba bym ocipiala jakbym miala cala sie opitalac dzien w dzien...

Gość do coco mademoiselle
a co twoj facet na to jak nie jestes ogolona?

jak się gole tak na codzien to pod pachami, jak zamierzam zalozyc spodnice to tez ogole nogi:P w ziemie nie gole sie prawie wogole... mojemu chłopakowi nie przeszkadzają owlosione nogi, przeciez to jest naturalne i on doskonale o tym wie... nie czaje jak mogą obrzydzac kogoś włosy u dziewczyny;/ przecież tak jestesmy stworzone, a z tym goleniem to glupia moda

Gość do Kamilcia_25
i nosisz przy nim ponczochy albo kabaretki jak masz nogi nieogolone?

na codzień chodzw w spodniach... a jak chce zalozyc spódnice to oczywiście, że sie ogole! Ja nie nosze kabaretek to juz dawno nie modne...:P Jak ide z nim do lóżka to sie nie gole, ale podkreślam, że jesmy razem juz 8 lat wiec juz nie chce mi sie tak codziennie golic dla niego bo pozniej mam podrazniona skóre

Gość do Kamilcia_25
a pachy nieogolone ci sie nie zdarzaja? a jak z miejscem intymnym i okolicami bikini?

Gość tylko fleje sie nie golą
:O

tylko w lecie sie gole CAŁA. W zimie nie i koniec kropka... mi to nie przeszkadza i mojemu chłopakowi tez to nie przeszkadza. Jak ktoś sie lubi golić to prosze bardzo. Ja niestety mam bardzo wrazliwą skóre i jak gole sie często wyskakują mi czerwone krostki zwlaszcza w okolicach intymnych i poprostu nie moge sie golic tam tak czesto i nie jestem zadna fleją

Gość a pachy nieogolone
tez przy facecie pokazujesz?

Gość klassi
Ja golę całe, najczęściej jednak uda poddaje depilacji bo nie chcę mieć takich ciemnych mocnych włosków tam. W ogóle znacznie wolę swoją skórę po depilacji woskowej jednak wkurza mnie to zapuszczanie . Myślę czy nie zdecydować się na laserowe usunięcie. Czy któraś z was miała? Ile potrzeba serii?

Gość ja też gole tylko
łydki. Niestety, na udach mam dużo włosów, a po goleniu robią mi się swędzące krostki. Faceta nie mam, więc nikomu to nie przeszkadza.

Gość domyet
Na razie nie masz a jak sie jakiś pojawi? Lepiej być przygotowaną- żartuje. To jednak nie jest nic przyjemnego dotykać takiej szczecinki:) Na pewno najbardziej komfortową metodą depilacji jest ta laserowa. Trzeba byc tylko posiadaczką ciemnego owłosienia. Moja koleżanka była w studio laser w Warszawie po trzech zabiegach nie miała już ani jednego włoska. Trzeba się jednak liczyć,że może być potrzebny jeszcze jeden zabieg