Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczebrzeszynka

Tabletki antykoncepcyjne a tycie

Polecane posty

Gość szczebrzeszynka

Czy to prawda, że po nich się tyje? Dla mnie całkiem dobre rozwiązanie bo chciałabym troche przytyć. Jakie tabletki polecacie?

Ponoć to nie prawda. teraz s ą takie po których się nie tyje. Jedyne co, to mogą zatrzymywać wodę w organiźmie ( nawet do 4kg na +)

Gość Agentka csi
ja swego czasu przytylam prawie 10kg!!! zdecydowanie mi nie sluzyly

P.S. konkretnychj tabletek się nie poleca... każda kobieta jest inna. Przede wszystkim nie daj się zrobić w jajo jakiemuś debilnemu lekarzowi i idź do takiego, który zanim Ci zapisze tabletki zrobi Ci: cytologie, zleci badania krwi i ponoć jeszcze jakieś badania związane z wątrobą- nie wiem jak się nazywają ale wiem, że są potrzebne do dobrego dobrania tabletek

Gość szczebrzeszynka
no racja racja. Za kilka dni kończę 18 lat i powiedzcie mi jeszcze, jakie dokumenty są potrzebne?

Gość szczebrzeszynka
do rejestracji czy cos

Gość carmenelektra125
jesli ktokolwiek tyje po tabletkach to znaczy że ma źle dobrane hormony i tyle w tym temacie

Gość jasne...
źle dobrane. tak, tak. dalej kit wciskaj. miałam dobrze dobrane, a utyłam. wszystko sprawdzili. stosowałam 3 rodzaje. hormony nie dla mnie i już. jak teraz nie biorę to waga się trzyma taka sama, a po tabletkach była masakra. na nic twoje pocieszenie, że ty nie utyłaś.