Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca i niewiedząca

Kredyt Rodzina na swoim

Polecane posty

Jak w temacie, chcę wiedzieć czy ktoś brał, jakie raty płacicie, ile państwo dopłaca, na ile lat. Piszcie czy wogóle się opłaca taki kredyt.

zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

to liż dalej parszywy podszywide, a wiesz że jutro szkoła? hahaha:):):)

Gość A jesteś pewna...
My się zastanawialiśmy, ale mąż po przeliczeniu stwierdził, że nie warto... i nie wzieliśmy

Gość Magda285
Uważaj na kredyty. Jeżeli masz normalnego męża i wierzysz,że się nie zmieni bierz kredyt. Tak tylko można mieć swoje mieszkanie.Mój po urodzeniu dziecka i kredycie na długie lata, tak się zmienił,że znalazł sobie inną babę/ ku...... z dzieckiem, ale dobrze,że wiem co mam zrobić. Niech do niej idzie,wreszcie będę szczęśliwa.Tylko co z kredytem i mieszkaniem.Mam tylko to.Czy ktoś jest w takiej sytuacji.Proszę piszcie!!!!! A Tobie życzę wszystkiego najlepszego. Myślę,że Ty masz normalnego faceta.

Właśnie chciałam zasięgnąć opini ludzi o tym kredycie czy to się opłaca, ponieważ już słyszałam że nie. Tak reklamują że odsetki płaci państwo itd. Boję się, bo to 30 lat i nie wiadomo co będzie za 5, a nie mówiąc za 30. Co do męża jestem prawie pewna (nigdy 100% pewności mieć nie można) 15 lat małżeństwa :) Magda285 współczuję Ci takiego faceta, myślę że tego kredytu nie spłacasz sama tylko z nim. W każdym razie sytuacja bardzo patowa.