Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfcfvcgvhjgbjhbmh

kosz 40 róż ile to może kosztować?

Polecane posty

Gość fdfcfvcgvhjgbjhbmh

Rodzice maja 40 rocznice ślubu, da rade za kwote 200 zł daje to cene 1 róży 5 zł

Gość powinno wystarczyc
dogadaj sie w kwiaciarni-przy tej ilosci zejda z ceny ale kosz moze byc drogi

Gość nudny temt alee
5,50 róza a koszyk 100zł..czasem 75 z l zalezy od koszyka..

Gość parę kawałków
w zeszłym roku kupowałam kosz 40 róż dla swoich rodziców. Facet na wstępie podał cenę 200zł- zamówiłam powiedzmy w środę na sobotę, dałam zadatek/20zł/. Przy odbiorze facet marudził, że za tanio policzył, ja mu na to, że liczył sam nikt mu nie przeszkadzał, i jak daje za 200 to biorę a jak nie to zostawiam. No i spuścił z tonu.

Gość fdfcfvcgvhjgbjhbmh
no pewnie pochodze i popytam ale jestem studentka poszłam do 1 pracy dlatego nie mam majatku

Gość w 100zł zmiescisz sie
na pewno.

Jak jesteś z dużego miasta to zapytaj w kwiaciarni przy cmentarzu. U mnie w mieście dużo taniej można tam kupić kwiaty ( zwłaszcza róże które takiej średnio normalnej wielkości są tam po około 3zł - w normalnych kwiaciarniach takie same minimum 5zł) Ale kosz nie mam pojęcia ile może się cenić

Gość a teraz ile
orientuje się ktoś ile teraz może kosztować taki kosz z 40 róż biorąć pod uwagę rok 2013 i podwyżki cen

Gość rt t rt 4
Jakjestes z większego miasta, mozesz kupic kwiaty whurtwoni i poprosic o zrobinie kogos znajomego, sama tez kupic kosz.Ja jestemz Zg i sa tu np takie rzeczy.Sama nie dasz rady tego racej zrobic, bo kosz kwiaty gabka dodatki... dużo tego.Moze ktos znajomy ma kogos polecnego, kto układa kwiaty np? popytaj, zawsze taniej wyjdzie.