Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWDZIWY fACET 28 LAT

DLATEGO NIE LIŻĘ PIZDY I NIE LUBIE LACHOCIAGÓW

Polecane posty

2. * Artykuły * Wideo Rozmiar tekstu: standardowyRozmiar tekstu: średniRozmiar tekstu: duży IVONA Webreader. Wciśnij Enter by rozpocząć odtwarzanie Śmiertelny wirus czyha na kochanków 23 minuty temu RZ / CNN CNN Zdaniem naukowców z University of California ryzyko zarażenia się wieloma groźnymi chorobami jest równie wysokie w przypadku seksu oralnego, jak w wypadku tradycyjnego stosunku seksualnego. Szczególnie groźny jest wirus HPV. Amerykańscy badacze podkreślają, że wirus brodawczaka ludzkiego już wkrótce będzie najpopularniejszą przyczyną nowotworów szczęki w USA - informuje CNN. - Wielu młodych ludzi jest przekonanych, że seks oralny nie jest niczym niebezpiecznym - mówi profesor. Bonnie Halpern-Felsher. Jej zdaniem bardzo trudno jest dotrzeć do młodzieży z informacją, jak niebezpieczny może być taki kontakt. - Rodzice powinni rozmawiać z dziećmi o seksie oralnym. Powinni im powiedzieć o ryzyku związanym z wirusem HPV. Do zarażenia nie musi dojść przy pierwszym kontakcie, ale ryzyko jest naprawdę poważne - dodaje Halpern-Felsher. Z najnowszych badań wynika, że wirus HPV odpowiada za blisko 64 procent wszystkich przypadków nowotworów gardła. Ryzyko zarażenia rośnie wraz ze wzrostem liczby seksualnych partnerów. Dla badaczy wciąż nie jest jasne, czy do zarażenia wirusem może dojść także podczas zwykłego pocałunku Naukowcy podkreślają, że obecnie istnieje 130 szczepów tego groźnego wirusa. Dostępne na rynku szczepionki chronią zaledwie przed kilkoma z nich.

uściślając problem nie liżę innych cip niż cipa mojej mamy :classic_cool: ona jest świętością moją a wiecie co dzisiaj pierwszy raz nie spałem z mamą 😭 nie wiem czy to że pan Józek wczoraj długo siedział miało na to wpływ :O jak myślicie co?

moim chłopakiem jest moja mama:classic_cool:

Gość 34534576uityjhetg3w54terwf
upik