Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjdkhskdsdsdsf

Kupuje 10letniego yarissa?czy to ma sens

Polecane posty

Gość sjdkhskdsdsdsf

to biedzie pierwsze auto mam 25lat.....place za nie 12tys

Gość sjdkhskdsdsdsf
cccc

Gość mam autoo
moge sprzedac ci peugota 206 za 9000 tys z 2000 r

nie wiem, w jakim stanie jest ten Twój samochód. ale ja na przykład jeżdżę ponad 10 letnim yarisem i generalnie jestem zadowolona. to dobry samochodzik.

Nie możesz kupić czegoś innego? Yaris to babskie auto, jeżeli jesteś kobietą to ok. Za te pieniądze, lub dokładając od 2-4 tys, można kupic Fiata Stilo z 2004 roku. Silnik 1.6 benzyna 101 koni, o ile dobrze pamiętam i 1.9 JTD diesel 80 km, lub 115 km. Jest jeszcze 140 i 150 ale te są już droższe.

Gość Marcin84w
przed kupnem pierwszego auta założyłem sobie że napewno je rozbiję, przecież dopiero się uczę. Oczywiście rozbiłem je i kolejne też,ale dzięki temu nabrałem doświadczenia i już 3 lata bez stłuczki jezdzę. Kupuj tego yarisa, to dobre auta

Gość Marcin84w
dziwny temat jak na forum "życie uczuciowe". Szukasz autka na wypady z chłopakiem do lasku? bierz coś z przyciemnionymi szybami,najlepiej combi

Gość krótka piłka...
ja tam swojego pierwszego nie rozbiłam, nie jeździłam jak idiota

kwestia gdzie się poruszasz miasto/trasy? jeżeli po mieście to dobre auto. Tylko wiesz 10 lat to już z górki. Ile ma ta toyota przejechane? Sprawdź przeszłość czy auto nie było bite. Szczerze to można coś lepszego kupić i nowszego popatrz na fiata punto 2 generacji.

Na pierwsze auto kupuj auto o małej pojemności. Zaczynasz bez zniżek kupno auto z 1.6 lub większego mocno poczujesz po kieszeni.

Gość lollercoaster
Auto jak najbardziej ok, chyba że wozisz dużą rodzinę (ciasne jest). Co do ceny, to chyba bez rewelacji.

Gość sjdkhskdsdsdsf
co do ceny-uwazacie ze za droga?

trochę za dużo chce za to auto. Max 10-11 tysięcy. Jakie wyposażenie ma? Bo może wyposażenie podbija cenę.

zawsze coś można urwać z ceny. Patrz ile auto ma przejechane,który właściciel czy było serwisowane w ASO. Auto 10 lat ma warto sprawdzić czy rdza gdzie nie wyskakuje oraz ogólnie zawieszenie czy nie szwankuje bo po naszych drogach nie ma cudów szybko siadają części w zawieszeniu.