Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczka27

PYTANIE DO KOBIET Z 30-31 DNIOWYMI CYKLAMI, KIEDY MACIE OWU???

Polecane posty

Gość staraczka27

CHCEMY MIEĆ Z MĘŻEM DZIECKO I W PRZYSZŁYM MIESIĄCU ZACZYNAMY STARANIA.... MAM CYKLE 30-31 DNIOWE, OD PÓŁ ROKU BARDZO REGULARNE.....KTOREGO DNIA CYKLU MOŻE WYSTĄPIĆ U MNIE OWULACJA????

Gość staraczka27
MOŻE KTOŚ MA TAKIE CYKLE JAK JA I WIE DOKŁADNIE KIEDY WYSTĘPUJE OWU? CZYTAŁAM TROCHĘ NA TEN TEMAT, ALE RAZ PISZĄ ŻE 14 DC INNI ŻE 16 DC.....NO SAMA JUŻ NIE WIEM JAK TO JEST ;/

U mnie 15-16 dzień cyklu. Dwa razy wstrzeliliśmy się w pierwszym miesiącu starań:)

Gość bo to nie jest powiedziane
ze jednego dnia i juz. statystycznie owulacja przypada na 10-16 dni przed koncem cyklu. a kiedy DOKLADNIE wypadnie ona u Ciebie to mozesz wiedziec wyłącznie Ty - z obserwacji cyklu.

Gość staraczka27
DZIĘKI ZA ODPOWIEDZ...... ZALEŻY MI BY WIEDZIEĆ CO DO DNIA, BO CHCEMY MIEĆ SYNA

Gość to raczejjj
muisz obezrwowac swoj organizm zeby móc to stwierdzic nie wazne czy syn wazne zeby wogle bylo i zeby bylo zdrowe

Gość staraczka27
CZYLI MOŻLIWE JEST ŻE JEDNEGO CYKLU MAM OWU 13 DNIA, A INNEGO CYKLU 16 DNIA??????? CZYTAŁAM ŻE TA DRUGA FAZA ZAWSZE JEST STAŁA I PO 14 DNIACH PO OWU JEST @

Gość nie koniecznie
obserwuj swoj organiz najlepij bo tak to do niczego nie zajdziesz takim tokiem myslenie

U mnie wystepuje 13 albo 14 dnia cyklu, cukle 29-30. Najlepiej rozpoznalam to po mierzeniu temperatury i testach owulacyjnych.

Gość to raczej chodzi o to...
"CZYLI MOŻLIWE JEST ŻE JEDNEGO CYKLU MAM OWU 13 DNIA, A INNEGO CYKLU 16 DNIA??????? CZYTAŁAM ŻE TA DRUGA FAZA ZAWSZE JEST STAŁA I PO 14 DNIACH PO OWU JEST @" nie, druga faza jest stała, ale jej długosć jest osobnicza. innymi słowy - u Ciebie bedzie ona zawsze trwac tyle samo, ale czy to bedzie 14 dni, 16 czy 10 - to już musisz zaobserwowac sama.

licz od trwania cyklu 14 dni czyli np cykl 30 dniowy odejmij 14, cykl 28 dniowy odejmij 14 itp i wyjdzie ci dzien kiedy jest owulacja i trwa ona ok od tego dnia 5 dni i dwa dni wczesniej przed owulacja to tez dni przypuszczalnie płodne:)