Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emiki

Jak nastolatka może zawrócić w głowie starszemu facetowi?

Polecane posty

Gość emiki

Tak jak w temacie. Jestem w "związku" z 27 - latnim mężczyzną, a sama mam 16 lat. Chciałabym go w sobie rozkochać... Nie wystarczy mi to, że pożąda mojego ciała i za każdym razem chce się ze mną kochać. Fajnie by było gdyby zakochał się na zabój i nie mógł beze mnie żyć. 1). Zaczepki telefoniczne nie działają. 2). Erotyczna bielizna tylko wzbudza jego pożądanie. Nic więcej :( Co proponujecie? Macie jakieś sprawdzone triki, żeby zakręcić faceta z kasą wokół palca? Lepsze udawanie słodziutkiej i głupiutkiej dziewczynki czy pewnej siebie, inteligentej kobiety?

Gość rokkk
Faith Hope Glory, :D.

tylko wiedzą i inteligencją :D

Gość lollercoaster
"udawanie inteligentej " To nie jest możliwe z definicji :D

Gość lady stokrotka
to zalezy czy chcesz zeby on sie w Tobie zakochał tak naprawde.. jezeli tak to najlepszym trikiem jest "bycie sobą".. nie udawanie kogos kim sie nie jest...

Gość emiki
Ale czemu??? Wiek nie ma dla nas znaczenia. Oddałam mu nawet swoją cnotę. Chcę żeby to docenił, a nie widział tylko obiekt seksu.

Gość emiki
Taaa - bycie sobą. Chyba nie w moim przypadku. Jestem cholerną materialiską. Zrobię wszystko dla kasy... A on chyba jest bogaty, bo ma cudne mieszkanie i luksusowe auto... Więc pozostaje mi tylko udawać, że jestem inna.

Gość andrrrr
0/10 🖐️