Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka Milusia

Mam 4 kierunki i nie moge znalezc pracy...Zalamie sie...

Polecane posty

Gość Słodka Milusia

Kulturoznastwo, zarzadzanie i marketing i politologia :-( Patologia tym kraju. Proponujma mi za 2 tys na reke- a gdzie w tym kredyt ja wezme?! Nie daja zadnych bonusow- ani telefonu ani samochodu czy nawet abonamentu na leczenie. Ten kraj jest POJEBANY!

Gość wiesz co mowi
bezrobotny absolwent Kulturoznawstwa do pracujacego? dwa bigmaki i duze frytki poprosze:D

Gość Słodka Milusia
Jak 1 kierunek jak masz napisane jak krowie na miedzy "zarzadzanie I marketning" :-O Zenada

Gość kkkiiikkkaaa
A po potrafisz po tych swoich trzech czy tam czterech kierunkach? Jakie konkretne, przydatne potencjalnemu pracodawcy umiejętności masz do zaoferowania?:)

Gość Vitalianka
niektórzy to chcieliby zarabiac 2 tysiące! jak nabędziesz doświadczenia to szukaj nowej roboty.nie liczy się wykształcenie a umiejętności.

Gość kkkiiikkkaaa
A po potrafisz po tych swoich trzech czy tam czterech kierunkach? Jakie konkretne, przydatne potencjalnemu pracodawcy umiejętności masz do zaoferowania?:)

Gość Vitalianka
niektórzy to chcieliby zarabiac 2 tysiące! jak nabędziesz doświadczenia to szukaj nowej roboty.nie liczy się wykształcenie a umiejętności.

Gość Ssssss ...
to jest prowokacja nie widzicie ? :D

Gość Ssssss ...
czytając uwaznie post autorki mozna od razu sie domyslec ze to prowo ... zbyt przerysowana wypowiedź jak dla mnie

Gość dfesfswd
nie dziwie sie bo kto studiuje wszystko ten gowno wie. Trzeba sie zabrac za jedno a dosfbrze

Gość we gonna uou
moja droga, to nie ten KRAJ ze po 4 kierunkach dobrze Ci płaca albo zaakceptuj 2000 albo wypierdalaj do innego kraju - brutalna rzeczywistosc