Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracowal tak ktos?

czy pracowal ktos z was jako przedstawiciel handlowy?

Polecane posty

Gość pracowal tak ktos?

byliscie zadowleni? cyz to ciezka praca?

Gość AGGGGA
zalezy od branzy i warunkow

Gość mmnnio
ja słyszałam że żyje się tylko z prowizji jak nie sprzedasz nie masz kasy no i podobno jest tam strasznie

Gość AGGGGA
Nie jest strasznie, tak jak pisalam, zalezy gdzie pracujesz, znam przedstawicieli firm farmaceutycznych i nie tylko, ktorzy oprocz samochodu, paliwa, telefonu, laptopa, dostaja super prowizje do marnej podstawy, a i tak wyciagaja po kilka tysiecy plus korzysci.

w branży farmaceutycznej to żyją jak królowie niemalże. Znajomy tak pracuje. O 15.30 jest w domu ;) Ciężko mają w spożywce i w firmach np. takich gdzie sprzedają na prezentacjach pościele wełniane albo garnki- o to to największa masakra

Gość pracowal tak ktos?
ja suzkam nowej rpacy ale ogloszen dla kobeit zadnych nie ma ;/ jedynie sprzedawca w spozywczaku albo przedstawiciel wlasnie ale nie wiem czy bym sie do tego nadawala. Niby wsyzsyc uwazaja mnie za wygadana i odwazna ale jdnak jestem dosyc niesmiala i malo odwazna, nie wiem czy bym dala rade pracowac jako przedstawiciel dlatego pytam o opinie. To chyba ciezki kawalek chleba

Gość stewka
moja rada jest jedna - musisz spróbować, bo nigdy się nie przekonasz ;) A może Ci się to spodoba, może będzie dobrze?

Gość pracowal tak ktos?
tylko w takiej rpacy chyba potrzebny jest ktos kto gdy wyrzuca go drzwiami to wejdzie oknem...a ja gdyby mnie drzwiami wyrzucono to zamiast wpychac sie rpzez okno to bym stala i ryczala...:p

Gość AGGGGA
Wszystko zalezy, gdzie trafisz. mam kolezanke, ktora pracowala jako przedstawicielka w firmie marketingowej, dostala, samochod komorke, paliwo, wlasny czas pracy, umowe o prace, podstawy 1000 zl netto, duza prowizje procentowa od pozyskania nowych klientow oraz 10% od miesiecznego swojego obrotuplus ewentualne premie uznaniowe, Kiedy naprawde sie starala, to wyciagala okolo 3 tysiecy,ale kiedy zupelnie olala prace oraz zaczela miec zbyt duze koszty paliwowe ( podrzucala faktury męza i firma jej zwracala koszty) dodatkowo telefon sluzbowy zamienl sie w prywatny, to brala czysta podstawe, a za oszustwa, do ktorych sama sie przyznaje przed znajomymi, wyleciala z pracy,ale rok popracowala, bez nadzoru wiekszego, miala gps w samochodzie, ale nawet gdy zatrzymywala sie na kawe u kolezanki, to przeciez mogla prowadzic rozmowe w sprawie wspolpracy.

pracowalam w amerykanskiej firmie marketingowej. zysk masz taki ile sprzedaz i to jest ten minus.. jest ciezko ale jak ktos ma taki przebojowy charakter to zarabia sporo. zrezygnowalam po kilku dniach..

Gość stewka
wszędzie teraz cisną w pracy, jest stres itd. ale jakoś trzeba iść do przodu. Spróbować można. Raz poryczysz, za drugim razem już nie :) Jakoś to będzie :)