Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asfsagasdfsafasfsaf

A idźcie wy wszyscy w pizdu :(

Polecane posty

Gość sdfahsdjf
Jasne,że są ładne i miłe :) Np. ja :D:D

Gość sdfahsdjf
Twoim zdaniem miła i ładna? to ten wyjątek ? :)

Hmm, dziewczyny grubsze sa na ogół bardziej symatyczne. Te slicznotki, te to dopiero maja charakterki, w dupach się poprzewracało z samozachwytu. A dla innych dziewczyn jakie toto ma podejście sukowate, mówię Wam

wyglad nie ma nic do charakteru. Dla przykladu ja znam taka co przydka jak noc a bardzo fajna babka ale zdarza sie i na odwrot. Takich kombinacji jest sporo.

nie mam zamiaru się z Tobą sprzeczać, ale ja spotykałem ładne, mile i fajne dziewczyny, może obracałem się w innym towarzystwie i dlatego tego nie zauważyłem. a ładne i nie wiadomo z jakim wyniosłym ego, raczej olewalem i nie miałem z takimi styczności

Gość asfsagasdfsafasfsaf
Oczywiście że wygląd nie ma nic do charakteru,chociaż zdarzają się przypadki ze ktoś z powodu wyglądu będzie zadufany w sobie a inny będzie zgorzkniały,ale to nie jest żadną reguła :P

Gość asfsagasdfsafasfsaf
my_sex_is_a_killer Napisałaś że jesteś miła,czyli idąc twoim tokiem myślenia uważasz się za brzydką??

Gość asfsagasdfsafasfsaf
my_sex_is_a_killer To dobrze że chociaż jesteś tego świadoma :P Ale nie jest tragiczne :P

Gość asfsagasdfsafasfsaf
my_sex_is_a_killer Tak myślałem :P Ale dobrze że jesteś chociaż miła :)

Gość asfsagasdfsafasfsaf
my_sex_is_a_killer Ale muszę przyznać że jest coś fajnego w tym Twoim zdjęciu :P

Gość asfsagasdfsafasfsaf
my_sex_is_a_killer Ale mi chodzi o ten zegarek z tyłu,taki stary zabytkowy się wydaje :P

Gość asfsagasdfsafasfsaf
my_sex_is_a_killer Tak na prawdę to żartowałem i przy okazji taki mały test CI zrobiłem :P Z porównaniem do tej "moje" z czata to jesteś ładna :) i podobają mi się twoje włosy i oczy,chociaż widać że zdjęcie z imprezy to trochę byłaś "stuningowana"

Gość asfsagasdfsafasfsaf
my_sex_is_a_killer A makijaż itd to zawsze masz taki??

W kulturze judaistycznej istniały silnie rozbudowane nakazy rozrodu. Cel rozrodu implikuje, że akt seksualny powinien wieść do wytrysku nasienia do pochwy. Wytrysk daremny był ostro krytykowany; porównywano go z zabójstwem, ponieważ zniszczony został materiał, z którego mogło powstać życie. Każda dowolna ejakulacja, prócz dokonanej do pochwy swej żony, była zakazana. Mężczyznom zalecano, aby unikać podniet psychicznych i bodźców fizycznych, które mogły zwiększyć prawdopodobieństwo polucji nocnych. Masturbacja uważana była za ciężki grzech niezależnie od tego, czy mężczyzna był żonaty, czy wolny. Żeńskiej masturbacji poświęcono mniej uwagi, ponieważ nie miała ona związku z "niszczeniem nasienia"; uważano ją jednak za moralnie naganną nieprzyzwoitość. Aktywność małżeńska, która nie prowadzi do zapłodnienia, jak w przypadku istnienia ciąży lub fizycznych przeszkód, nie budziła sprzeciwu, ponieważ seksualne współżycie powinno być kontynuowane w małżeństwie także jako wyraz więzi i radości.