Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość munecadessa

Szukam chłopaka na swój pierwszy raz :)

Polecane posty

Gość munecadessa

chętni? :D

Gość edzio listonosz
a w domu wszyscy zdrowi?

Gość a niech
zamawiam ja moge byc drugi

Gość dziwek do usług
ile płacisz?

Gość a golisz już wąsy?
:)

Gość jestem bardzo chetny
:)

Gość OsTrY
ja jestem chętny napisz do mnie na maila jaro1697@wp.pl

Gość szukampierwszydziewczyny
Ja lat 20, z Poznania, szczupły, zapoznam dziewczynę do mnie podobną, z nijakim doświadczeniem w relacjach damsko-męskich, które to wynika z jej na wskroś innego ( np. introwertycznego ) stylu bycia i braku ochoty na takowe burzliwe związki. Szukam dziewczyny z nijakim doświadczeniem, bądź żadnym (drugie mile widziane - choć znając ten świat, to pewnie wyzwanie). Nie mam tutaj na myśli żadnego sponsoringu, ani nie jestem kolejnym poszukującym byle czego desperatem. Z drugiej strony nie jestem też nikim poszukującym wielkiej miłości i zachowującym siebie samego tylko dla ów jedynej. Po prostu - nigdy nie interesowały mnie związki, nawet takie przelotne, poniekąd też nie było na nie okazji (i NIE, nie musi to od razu oznaczać żem szkaradny). Zajmuję się swoim i jakoś specjalnie mi nie spieszno. Jednak gdyby znalazła się jakaś bardziej intrygująca okazja? Możliwe. Bardzo ciekawe zatem, czy być może natknie się na to ogłoszenie jakaś nie-otyła wcale-nie-najbardziej-szkaradna-na-świecie kobieta z przedziału 18-25, znajdująca się w podobnej sytuacji, nie zainteresowana typowymi związkami i wyrażająca podobne priorytety, potencjalnie chętna na wykorzystanie mych "bratnich" preferencji. Zakładam, że nawet sama tylko rozmowa z taką osobą mogłaby okazać się dość ciekawa, w końcu byłaby to dość bratnia dusza pod tym względem. Kontakt poprzez email: intrower@o2.pl I fakt, wątpliwe, by swego rodzaju "idea" spotkania właśnie takiej osoby doszła do skutku, ale jak się nie spróbuje chociaż poszukać, to się nigdy nie znajdzie.

Gość Sylvia ta dobra
Naiwni napaleńcy z kafe...

Gość gość
polecam michała smolaka 32 letni prawiczek z radawca duzego

Gość ekspert do spraw związków
No to z******te miejsce wybraliście. Tu siedzą same ciacha i ludzie sukcesu, którzy wygrali życie. :D

Gość Szitaka
Z w/w na czele.