Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dejziii

Myslicie ze choroba moze opoznic okres???

Polecane posty

Gość dejziii

Mi spoznia sie juz 5 dzien a nigdy mi sie to nie zdarzalo, nigdy... Z tym ze jestem 2 tydzien chora. Mam zapalenie zatok i ogolnie jestem rozbita, od paru dni biore antybiotyk. Raczej nie mozliwe zebym byla w ciazy. Blisko 2 mies nie uprawialm seksu. Ostatni raz byl w grudniu w 1 dzien cyku, to byla glupota bo bez zabezpieczenia i do konca:O ale wiedzialm ze lada chwila dostane okres wiec szanse prawie zerowe. w styczniu okres mialm normalnie, teraz cisza... Co myslicie? Przesunela sie wam kiedys miesiaczka przez chorobe??

nie sadze bys byla w ciazy choroba moze przesunac okres stesy itp. JA mam np tak ze raz w roku potrafie nie miec w ogole okresu i lekarz mowi mi ze to normalne

Gość dejziii
dzieki:) tez nie sadze zebym byla w ciazy... Ale zawsze mialam okres jak w zegarku;) Mam juz jedno dziecko i tylko w ciazy nie mialam okresu:P Ale nigdy jeszcze nie bylam chora w czasie spodziewanej miesiaczki... Wiec nie wiem czy przez to moze sie spozniac ;)

Gość dejziii
pewnie tak zrobie:o ale lepiej zeby to ciaza nie byla, bo mase lekow jem w tym antybiotyki;O ehh...