Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na obiad

jak najczesciej jadacie obiady? czy jecie razem?

Polecane posty

Gość pytanie na obiad

ciekawa jestem jak to jest u was. jadacie razem czy osobno? kiedy gotujecie obiadki? i czy robicie typowe dania obiadowe od podstaw czy moze z paczki, puszki i proszku? moze jadacie w pracy? albo goujecie obiady wieczorem na drugi dzien. u mnie w rodzinnym domu to mama gotowala obiad i jadlysmy razem jak wrocilam ze szkoly, a tata dopiero wieczorem odgrzewane. jak mama szla do pracy na caly dzien to gotowala wieczorem, zebym miala po szkole, a ona jadla wieczorem z tata. zawsze to byly pelne obiady zupa+ drugie danie i robione zupelnie od podstaw. teraz mieszkam z facetem i najczesciej to ja zaraz po przyjsciu gotuje cos. czasami od podstaw, a czasami robie cos z "pomysl na obiad". i jemy razem. czasami jak mam lenia to kupuje sobie obiadek na uczelni, a moj facet zamawia cos do pracy, albo wracajac kebaba. jak jest u was? :)

Gość a może po prostu
gotuje ale nie codziennie, czasem od podstaw czasem korzystam tez z pomysłu na... nigdy nie robie dwoch dań. jak oboje jestesmy w domu to razem, jak nie to moj facet je odgrzewane wieczorem

Gość kolorowo snie
no coz..ja mam meza kucharza, wiec problem gotowania u mnie odpada. staramy sie jesc razem, bo to taki moment, kiedy mozemy porozmawiac i wogole jest milo wtedy razem. A! I bron Boze - zadnych puszek i proszkow - kucharz dostalby atku serca :)

Gość pytanie na obiad

Gość Kulinarna9475yt
Zawsze jemy razem, ja gotuje. jestem w domu gdyz wychowuje nasz coreczke 3 letnia, ona ma zawsze ugotowana zupke, a ja czekam na meza az wroci z pracy kolo18-19 wtedy jemy obiado-kolacje, zazwyczaj wszystko robie swierze codzien cos nowego, chyba ze zrobie czasem zupe albo jakas zapiekanke z makaronu i zostanie to wtedy jemy to na drugi dzien, a tak zawsze lubie upichcic cos nowego sama badz wlasnie pomysl na...itp.