Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orentelka

podobno jak jest dziecko w domu to pachnie nim w calym domu

Polecane posty

Gość orentelka

czy to prawda? tak dzis znajoma powiedziala , ze jak sie wchodzi do takiego domu to od razu czuc ze jest dzidzius. ale co to wlasciwie pachnie? oliwka i inne kosmetyki?

Gość orentelka
nie mogę się doczekac mojego maleństwa

Gość oj pachnie pachnie
Pod warunkiem że dba się o porządek w domu i inne nieprzyjemne zapachy nie tłumią tego dzidziusiowego. Noworodek ma taki fajny zapaszek. Wszystkie nowe rzeczy pachną wiec i nowy człowiek też :D A do tego oliwka, mleczko i się robi dzidziorkowo w domu.

a jak mowa o kupie to chusteczki do tyłka też zazwyczaj pachną, pieluchy, np pampersy, również. No i taki miks zapachowy się robi :)

Pachnie mlekiem, oliwką dzieckiem. Brakuje mi tego zapachu, mała ma 3 lata więc już nie ma oliwki, mleczka itp:) 83 - kupą niestety nie, rozczaruje Cię:)

Gość oj pachnie pachnie
Nawet kupy dziecka karmionego samym mlekiem i to mlekiem matki nie mają jakiegoś odpychającego strasznego zapachu. Więc i ta kupa nie przeszkadza :P Dopiero jak się wprowadza inne produkty to się staje bardzo nieprzyjemna. Ja swojego też się doczekać nie mogę.

Gość orentelka
a kiedy masz termin? ja na 24 wrzesień

Gość orentelka
a kiedy masz termin? ja na 24 wrzesień

Gość mam to na uwadze
plywalo dziecko przez tyle miesiecy w wodach plodowych to musi jakos pachniec. mnie osobiscie taki zapach sie nie podoba, ale zobaczymy jak to bedzie, gdy sama bede miala wlasne. pozdrawiam.

Gość Poziomkowy Sad
Zalezy jak bardzo perfumowanych kosmetykow uzywsz.

Gość oj pachnie pachnie
na 20 marca. Jak sobie pomyślę o takim cieplutkim różowym pachnącym ciałku które mi położą na brzuchu i będę mogła je tulić i wycałować , to mam łzy w oczach.

Gość podniosę bo warto
mi tak nie pachnie ,ale u mnie często są pootwierane okna :)

no pachnie. dzieckiem samym w sobie, mlekiem, kosmetykami, pampersami tez. normalna rzecz, jak masz psa to tez nim pachnie, Toba pachnie, chlopem pachnie, wiec czemu dzieckiem by nie mialo?... :)

Ktoś mi kiedyś powiedział, lub gdzieś przeczytałam, że matce kupa dziecka nie śmierdzi. No więc ja chyba jestem wyrodną matką, bo uważam, że to nieprawda. Śmierdzi jak szlag. Natomiast faktycznie, zapach małego dziecka, niemowlaka jest tak charakterystyczny, że czuć go w mieszkaniu. A już zapach oliwki Bambino nie zmienił się od ho, ho, ho, a może i dłużej i gdy po raz pierwszy wysmarowałam nią dziecko, to poczułam jakbym się w czasie cofnęła :)

Gość orzygane
kaftaniki tak smrodkują i jebią na całą klatke schodową

Gość oj pachnie pachnie
Kupa śmierdzi, ale taka dziecka na piersi i to jeszcze w tych pierwszych dniach kiedy mama uważa na swoją dietę i je tylko ograniczona ilość produktów to na prawdę ten zapach jest znośny. No a później to cuchnie jak każda inna kupa :)

Gość Kaffffffka
Jak w domu jest dziecko, ktore robi pod siebie, to w domu smierdzi gownem. No nie oszukujmy sie. A jak zaczyna robic na nocnik, to oderwie cie od jedzenia, zeby mu wytrzec dupe, i trzeba zaraz isc spuscic srake do kibla, zanim dzieciak ulepi z niej jakies dzielo sztuki. Niestety. Trzeba sie oswoic z gownem.