Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba napiszę do Rozmów

Rozmowy w toku przesadziły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Chyba napiszę do Rozmów

Chodzi o urywki zapowiadanego programu o Satanistkach, scena z czarnym kotem i dziewczyną która zbliża się do niego z nożem a potem pokazane flaki są żenujace!!!! Potem opinia publiczna się dziwi, że tak traktowane są zwięrzęta, jak pokazuje się takie sceny. Żal pl. Wielki minus dla programu

Gość dgffhhff
tez mnie to oburzyło, głupa drzyzga

Gość rozmowy w kroku
przecież ten program był zawsze kretyński... co sie dziwicie. W9idziałam parę odcinków i od dawna nie ogladam .... Najlepszy by jeden stylu, czy osoba niewidoma w związku jest poszkodowana z tytułu ze może nie zauwazyc, że jest zdradzana.. Mało nie padłam.

Co wy ogladacie? Lepiej sobie ksiazke poczytajcie, bo sie calkiem odmozdzycie:( Rozmowy w tloku sa dla niewydarzonych kur domowych, i tylko na takich robi wrazenie ten program i wszystko co w nim zawarte. Żal mi Was, serio

Gość reno megane
o kurfa co za cwele :o poje6any program.

Gość fgasdfsadfafasf
Wiedziałem że jak kobitki z forum to zobaczą to zaraz będą tutaj narzekać na tą scenę,bo przecież jak tak można w telewizji z nożem przy kotku. Przecież ma być rozmowa o dziewczynie która jest posądzana o picie kociej krwi,więc co jest dziwnego w tym filmiku??

Gość czwartek wieczor
Ten filmik zapowiadajacy program jest rzeczywiscie nie na miejscu. Dzieci ogladaja ta zajawke, a jest naprawde przesadzona. Rozumiem, program ma traktowac o satanizmie etc ale czy zajawka musi byc tak DOSLOWNA? Zero wyobrazni... Tragedia....