Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana zyciem

Chce oddac dziecko swojemu facetowi! ON NIE JEST JEGO OJCEM!

Polecane posty

Gość zalamana zyciem

Od roku jestem z facetem ktory polubil, a nawet pokochal mojego syna. Nie przeszkadza mu ze jest to dziecko innego mezczyzny. Ostatnio nie uklada sie miedzy mna a nim najlepiej, chce od tego czlowieka odejsc. Rozmawialam juz z nim na ten temat, on powiedzial ze chetnie zaopiekuje sie moim dzieckiem. Teraz na jakis czas wyprowadzilam sie do swoich rodzicow, powiedzialam im o swoich planach i oni nie sa zachwyceni ta wizja. Twierdza ze zwariowalam, ale ja wybralam dla swojego dziecka lepsze zycie. Ze czlowiekiem ktory bedzie go na 100% kochal i lubil.

Gość 7bb9999
masz coś z głową,tak? czyżby kolejna prowokacja psychicznie chorej?

Gość zalamana zyciem
up

Gość yyyy...
chwila , chwila chcesz zostawić dziecko jakiemuś facetowi ?

Gość Ty sobie
jaja robisz czy co>?wedlug mnie to chore,ile lat ma syn?

Gość zalamana zyciem
Zadna prowokacja, potrzebuje po prostu spokoju a dzieki swojemu synowi nie mialam tego spokoju przez ponad 7 lat. Teraz najwyzszy czas dla mnie pomyslec o sobie, skoro czlowiek z ktorym jestem powiedzial ze sie nim zajmie to czemu nie.

Niestety ale takich przypadkow w Polsce jest mnostwo... Szkoda dziecka, tak mu burzyc cale dziecinstwo i caly swiatopoglad o pelnej rodzinie...

Czy Kafe płaci za takie tematy, bo jeśli tak, to chętnie podejmę się takiej pracy :)

Gość masakra jakas
wez sie lecz dziewczyno .skoro tobie by6lo z tym facetem zle to skad wiesz ze synowi bedzie z nim tak super.a co na To ojciec dziecka??

Gość yyyy...
na miejscu syna nie chciała bym Cię znać . jak potrzebujesz odpoczynku to wyjedź na wakacje . co z Ciebie za matka że chcesz porzucić Syna ? inni ludzie się starają latami o adopcje i pragną z całych sił dziecka bo sami nie mogą go stworzyć , a Ty chcesz go oddać jakiemuś kolesiowi. A czy pomyślałaś o Dziecku przez chwile ? jak ono się będzie z Tym czuło w teraz i przyszłości ? co ? pomyśl ....

Gość zalamana zyciem
Ja tam nie nadaje sie do zwiazkow, ani do macierzynstwa. Ojciec mojego dziecka juz dawno zniknal z pola widzenia, a ja zaczelam sobie ukladac zycie na nowo. Moj syn pokochal mojego obecnego faceta, ten czlowiek napewno dobrze sie nim zajmie. Co prawda moja rodzina tego rozwiazania nie akceptuje ale oni nie maja w tej sprawie nic do powiedzenia.

Gość yjnl;8i
falea Czy Kafe płaci za takie tematy, bo jeśli tak, to chętnie podejmę się takiej pracy :) :) :) dobre,dobre chętnie też podreperuję budżet domowy,jakieś namiary? Autorko,nie znasz tego człowieka do końca,może się maskuje,że jest taki niby dobry? Serio dziewczyny takie przypadki się w realu zdarzają?I te matki nie żałują? A dlaczego syn ci życie komplikował?Moim zdaniem powinnaś najpierw iść do psychologa,bo być może masz depresję

Gość Baz dwóch zdań
zwariowałaś pomyśl co się stanie z twoim dzieckiem jak przjdzie czas że facetowi znudzi się zajmowanie nim. A w ogóle to jakiś poroniny pomysł. Psychiatra!!!

a jak ja kiedyś napisałam na forum że muszę oddać kota teściom bo wpierdolił mi materac i pół drzwi, to zostałam od czci i wiary odsądzona A tu proszę, pani chce coś zrobić dla siebie i zaczyna od oddania dzieciaka.

Gość nie ma chyba gorszej matki
od Ciebie, biedne dziecko.... oddaj, bo moze w koncu bedzie z osoba, która go pokocha, nie to co Ty, masakra, fest musisz miec zryta psyche

Gość yyyy...
Ale Dziecko też Cie napewno kocha , jak chcesz na nowo układać życie dziecko Ci w niczym nie przeszkadza ! znajdź pożądnego faceta i stwórzcie rodzine , a jak masz problemy id z tym do poradni psychologicznej oni Ci tam napewno pomogą i rozwieją wątpliwości .

Gość ja piernicze ale jaja..;)
to znaczy ze zostawiasz juz 2ego faceta i idziesz w tany z 3im tak? ;)

Gość Liza@22
Nie każdy jest stworzony do macierzyństwa i zaden psycholog nic tu nie da,autorko jesli czujesz ze to bedzie najlepsza opcja tak zrob

Gość mała stoki
Normalna matka nie zostawia dziecka,kochasz w ogóle swoje dziecko czy nie nawidzisz?jak byłaś traktowana w dzieciństwie?

Gość zalamana zyciem
W dziecinstwie przez swoich rodzicow bylam dobrze traktowana, zawsze moglam na nich liczyc. Niczego mi nieodmawiali, zrobilam cos zlego to powiedzieli ze nic sie nie stalo, nigdy nie dostalam od nich zadnej kary. Awantury zaczynaja sie dopiero teraz gdy powiedzialam im o tym co zamierzam.

Gość pocahontas8k
dziewczyno co ty w ogóle wypisujesz za bzdety ??? Czy ty zastanowiłas się nad tym ze moze dziecko kocha cie ponad zycie miłoscia bezwarunkowa, ufa ci bezgranicznie bo jestes jego MAMA... Brak mi słów po prostu...

Gość azezam
dobre sobie szkoda ze nie pomyslalas ze dziecko skomplkuje Ci zycie zanim rozlozylas nogi.... nie rozumiem takich kobiet...