Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jtyi67u

Spojrzcie, co zrobilam, w czym u mnie jest problem?:(

Polecane posty

Gość jtyi67u

Napisalam do chlopaka z mojej szkoly, ktory mi sie bardzo podiba, on nie jest zadnym kasanową, po prostu podoba mi sie to jak chodzi, głos, jego sposob mowienia, patrzenia..no w sumie, to chyba wszysko:( Napisalam z innego konta, on nie wiem kim tak naprawde jestem..gadalismy troszke i dal mi swoj nr gg, przenieslismuy sie tam, on na dodatek zwraca uwage na to, zebypisac np Ty,MY,WY,Twoja, z dyzych liter, co bardzo mnie cieszy:) Ogolnie jest milych chlopaczkiem dziewczyny nie ma.. Ja jestem niesmiala, nie podeszlabym raczej do Niego, ale obiecalal mu, ze kiedys mu powiem. za niedlugo..znaczy, za jakis czas... I teraz boje sie, bo ludzie sie śmieją ze mnie, nie wiem czemu..czy to przez wygląd? Zastanawiam sie jak zareaguje gdy zobaczy prawdziwą mnie:(

Gość dfgsdasafasfsadfa
To pokaż tu swoje zdjęcie to my Ci napiszemy jak on może zareagować.

Gość jtyi67u
to daj mi mejla::( boje sie, boje ze moze tu byc hjakis znajomy:(

Gość wiesz co ?
śmieją się ?a co Cie ludzie,weź pomyśl ,ze to tylko ludzie, jebane jednostki ktore nic nie znaczą .

Gość jtyi67u
w sumie, macie racje..

Gość dfgsdasafasfsadfa
nieskalany88@o2.pl to przyślij zdjęcia to CI napiszę co jest z tobą nie tak :P

Gość wiesz co ?
nieskalany - ale z kulturą , nie załam dziewczyny w razie czego :) chociaz podejrzewam,że nie jest źle :) Ludzie tacy już są,szczaj na nich wszystkich . I nie wyslij mu jakiegoś wira :D tak jak mi ktos ostatnio .

Gość jtyi67u
po co mialabym to robic?:P

Gość kasia-pyta:)
A ile masz latek? Wiesz co - ja bym działała na dwa fronty :) Pamiętasz film "Nigdy w życiu" ? ;) Zauważ że autorce podobał się zarówno "ten od niebieskich kopert" jak i kolega z reala (a nie wiedziała że Ci dwaj to jedna i ta sama osoba). Myślę że warto, byś do niego jakoś podbiła W REALU ale nie zdradzając zbyt szybko że ta z netu to też Ty. :) Chodzi o to, by poznawał Cię równocześnie i w realu i w virualu. Dzięki temu dowiesz się jak na Ciebie reaguje i czy odrzuca go Twoja uroda, czy to tylko Twoje przewrażliwienie. Wierz mi - ciężko jest przejść z virtuala do reala. Bardzo ciężko. Ja tak sobie zepsułam b.fajną znajomość.

Gość jtyi67u
up

to ja też poproszę : nowornever@gazeta.pl Jestem z małopolski i nie wyjeżdżam ani nie mam znajomych poza moim województwem więc spoko :)

Gość maxik
ja tez poprosze twoje zdjecie obiektywnie ocenie sie jak chcesz to tez nie na forum tylko bezposrednio w mailu zeby nikt nie slyszal i nie widzial magswi52@wp.pl

Gość dfgsdasafasfsadfa
jtyi67u Na przyszłość to radziłbym bardziej strzec swoich danych itd bo jednak nie zawsze trafisz na kogoś takiego jak ja-tym bardziej tutaj :P A jeśli chodzi o twój wygląd-no cóż nie będę Cie okłamywał ze "super laska" z Ciebie,ale generalnie nie jest źle :) i jeśli on nie jest szkolnym amantem to nie powinnaś się wstydzić,tym bardziej że już pewnie dość długo piszecie ze sobą. Zatem pokaż mu się i życzę powodzenia :)

Gość jtyi67u
tym ktorym wysylam ,prosze o odpowiedz, a nie tylko o oglądniecie i uciekanie.. tak sie nie rlbi, po to wam dalam zebyscie ocenili i poradzili:(

Gość jtyi67u
wlasnie nie piszemy dlugo, powiedzialabym ze krotko..I min dlatego was sie pytam za wczas, co robic?:P:D

jak sie dobrze gada to odważnie . umówić sie na spotkanie ... możesz stracić tylko wirtualną znajomość a zyskać taką realną. więc zyski chyba przeważają :P.

Hej. Możesz mi wysłac zdjęcie. mam czarny nick i widziałam już dużo zdjec na kafe ale nikomu nie nigdy nie daje. więc bez problemu wysyłaj. A swoją drogą czego masz się wstydzic? może ty się temu chłopakowi też spodobasz mój mail lipsssik@wp.pl

Gość jtyi67u
Kurcze, a jesli ja go naprawde nie znam tak dobrze? i gdy bede kolo niego przechodzila(sama) to on powie cos do kolegow w stylu 'ta laska do mnie pisze, i mowi ze sie bujam w nim' Oczywiscie nie wiem czy dobrze zrolbilam ale napislaam mu wprost jak wyzej ze podoba mi sie.. :) Ladnie zareagowal, podobalo mi sie to, wie ze jestem blondynka, klase sie domysla, bo 2 razy powiedzial do ktorej chodze, ale jak bym przyznala mu racje, wiedzialby na 100% ze to ja! bo w klaise jest tlyko 1 Ola.. :(

Gość dfgsdasafasfsadfa
jtyi67u On już pewnie się domyśla że Ty to Ty i mu to nie przeszkadza,więc nie zwlekaj z pełnym ujawnieniem bo internetowe znajomości nie mogą trwać zbyt długo.

Gość jtyi67u
Eh, wiecie co?:( Chyba macie racje, tymbardziej ze dzis jak wychodzilam ze szkoly..szlam z anim i odwrocil sie do mnie, akurat na niego patrzylam:( moze faktycznie wie ze to ja?:P Tylko siedzi cicho, a powiem wiecej - mam wrazenie jakby od wczoraj mnie unikal na korytarzach.. wie ze lubie biol, probowalam mu pomoc by sie domyslil, nie chcialam sama mowic do jakiej klasy chodze, wie chyba kto jest moim wychowawcą, bo dalam mu o zrozumienia, Jak sobie to wszystko teraz sklejam, i mysle glosno, to jest to mozliwe, ze wie:D Boje sie!!! Wiecie?:P:D

Gość maxik
zdjecia obejrzane, ale mi osobiscie sie nie podobasz nie lubie blondynek, ale to, ze nie jestes w moim typie nie znaczy, ze straszysz:) masz szanse tzn nie znam jego gustu, ale moglabys byc rownie dobrze super laska, a nie miec szans, bo z jakis wzgledow bys mu nie przyadla do gustu

ooooo to jesteś w lepszej sytuacji niż myślałam :) Myślałam że to totalny "virtual" a tu się okazuje, że on wie że jesteś z jego szkoły i to nawet wie z której klasy! świetnie! :) podejrzewam że się domyśla ;) Na pewno jesteś jedną z "podejrzanych" w jego dociekaniach, więc spoko :). Ładna z Ciebie dziewczynka, choć przyznam, że na zdjęciu z 2006 roku wyglądasz strasznie chudo, za to na tych nowszych - SUPER! Masz piękną, idealną figurkę.Jeśli facet nie gustuje w zachudzonych szkapkach to napewno spodoba mu się Twoja figura. Buzie widać niewyraźnie, ale na pewno masz fajne rysy. :) Najbardziej podoba mi się zdjęcie ...................../gallery/16 . Moim zdaniem masz ładną i oryginalną urodę. Jeśli facet jest fajny i szanuje kobiety, to coś może z tego być :) Mówię Ci, działaj na dwa fronty będzie dobrze :)

Gość jtyi67u
Ale Wy mowic8ie tak, bo nie jestescie w mojej skorze, piszecie jak w gazetach jakis pani psycholog:O Kiedy mam to zrobic, jak co? on ciagle jest z jakimis kolegami, albo idzie za nimi, na korytarzach nie zachowuje sie głośno. Jest skromny, a za razem czaruje mnie:( ZAUROCZYLAM SIE!:O:(

To twoje zdjęcia na nk tak? powiem ci, że nie jest zle i nie masz sie czego wstydzic. jestes normalną dziewczyną, na pewno nie brzydką, więc pozbądz się kompleksów. jesli on już się domyśla ze to ty to powiedz mu prawde:)

Gość jtyi67u
Jejku, dziekuje Ci Kasiu:* Nie wiedzialam, wiele osob mi mowi ze jestem sliczna, procz rodzicow..ale mimo to w szkole, smieją sie ze mnie, nie rozumiem tego.. O co im chodzi? :( Bardzo bym sie ucieszyla, gyby wiedzial kim jestem, ale nie mowil mi tego. Choc zapytalam sie go, czy sie nie domysla, to powedzial ze nie wie.. Sama nie wiem juz..Ciekawe czy dzis do mnie napisze..W sumie, to troszke wiemy juz o sobie:P

Gość jtyi67u
Dobra, z kompleksow mnie wyleczyliscie! :D Dzieki kochani, teraz powiedzcie mi moze, jak tacy zdolni jestescie w podrywaniu chlopaka, - co mam zrobic?:D

oj ja nie jestem w tym taka dobra, bo moj facet poderwał mnie a nie ja jego:) ale może najpierw napisz mu coś wiecej, tak żeby juz na pewno wiedział że to ty. pozniej napisz, że może kiedyś jak się spotkacie na osobnosci to będziecie mogli lepiej się poznac. wtedy wypada, żeby on zaproponował spotkanie, a jak będzie to nie wiem.ale zycze powodzenia

Gość jtyi67u
Kurcze, skonczyl lekcje o 15. robi sie caly czas dost i niedost, i nie pisze do mnie. wczoraj bylo podobnie, ale napisal wieczorem dopiero, gadalismy troszke. Jest mozliwosc ze ona udaje ze mnie nie zna?:) Zreszta, bardzo boje sie reakcji, wiem, ze mnie kojarzy ze szkoly.. POwiedzialam nawet, ze gdyby np mnie spotkal na lucy czy w sklepie gdzies, to wiedzialby ze chodze do szkoly razem z nim.. ; )