Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co robic??

Moja kotka wlasnie miala 30min temu sterylke, dziwnie sie zachowuje

Polecane posty

Gość Co robic??

Obudzila sie juz jakis cza stemu, i caly czas lazi po pokoju i przewraca sie na boki, niechce wogole lezec, nie wiem co mam robic jak klade jej na sapnko to miauczy , moze tak chodzic caly czas?

Gość Co robic??
Sorki za literowke

Gość uklejkaaa
to działa narkoza,dlatego się zatacza,najlepiej zostaw ją w spokoju,niech znajdzie sobie jakieś miejsce moja,po obudzeniu wskoczyła na krzesło,na które się wysikała,a później wlazła pod kanapę i tam spała poza tym koty należy odbierać,jak są już całkiem wybudzone,ale o tym dowiedziałam się dużo później..

spokojnie. głaszcz ją delikatnie i badź spokojna niech kotka ma spokoj. chce chodzić, to niech sobie chodzi, moze połóż jej jakis kocyk by lezała na podłodze. będzie dobrze, tylko pamietaj o kontroli u weta chyba jutro lub pojutrze:) [url=http://www.abcslubu.pl]http://www.abcslubu.pl/suwaczki/2007_04_28_103_1.png Wzrost 177 cm, l.29 Było-grudzień 2009-70-71kg 08.01.10 - 69 kg :O 11.04.10 62 kg 03.06 - 59 kg 19.09. - 58 kg :classic_cool: 23.11. -57 kg 14.02.2011 - 57 kg Schudłam na zasadach niełączenia i słuchając Mistrza Tombaka :classic_cool:

Gość Co robic??
:) Tak wiem, jutro ma miec antyiotyk i tez pojutrze Dziwi mnie tez ze jakas taka chuda sie zrobila ,ale chyba to normalne Non stop chodzi i sie przewraca ,chyba sie nie polozy wcale

Gość lek. wet.
spokojnie, po prostu narkoza jej "odchodzi" może się tak włóczyć jeszcze przez 2 godziny albo całą noc :) nie przerażaj się też gdyby zaczęła przeraźliwie miauczć

Eeee.... Ale czy weterynarz przypadkiem nie powinien poinformować, że takie coś będzie się działo? Nie piszę tego w sensie, że na pewno jest coś nie tak z kotem, tylko że coś jest nie tak z weterynarzem ;) Nasza pani Weterynarz dokładnie opowiadała co się może dziać z kotem po kastracji. Wprawdzie już kilka godzin "po" próbował polować na ptaki za oknem, ale na wszslki wypadek byliśmy uprzedzeni ;)

Gość Co robic??
A czy konieczne jest zalozenie jakiegos kaftanika?