Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pablooh

jak mam rozumieć sms od dziewczyny

Polecane posty

Gość pablooh

Poznałem pewną dziewczynę. Raz się z nią umówiłem, było całkiem symaptycznie. Myślałem żeby dalej to pociągnąć, ale w pracy miałem masę rzeczy do zrobienia, delegacje, spotkania, prokjekty. Jakiś nawał nagle.No więc nie odzywałem się do tej dziewczyny przez prawie dwa tygodnie. I tak nie mógłbym się z nią zobaczyć. Dzisiaj oddałem projekt i w końcu odetchnąłem. Napisałem do tej dziewczyny, przeprosiłem ją że się nie odzywałem ale byłem zmęczony i zapracowany. Ona odpisała że mi współczuje i ma nadzieje ze w końcu sobei porządnie odpocznę. I zakończyła wiaodmość słowem PA. Czy mam to potratować jako zakończenie znajomości? O co jej chodzi?

Ona odpisała że mi współczuje i ma nadzieje ze w końcu sobei porządnie odpocznę. I zakończyła wiaodmość słowem PA. Czy mam to potratować jako zakończenie znajomości? O co jej chodzi?" nieźle ciebie zgasiła :D

Gość taka jedna maruda
no więc napisz do niej, czy ma ochotę na spotanie i podkreśl, że miałeś b.dużo do zrobienia

Gość gusKZb
tak wlasnie mozesz potraktowac a na marginesie ,zadna nie uwaierzylaby w to ,ze zainteresowany dziewczyna facet nie znajdzie dwoch minut aby napisac esmsa ,lub zadzwonic:D

Gość taka jedna maruda
bo wiesz, zwykłam ja i wiele moich koleżanke interpretować takie zachowanie jako ignorancja dupka, który jak mu się zachce to się odzywa po 3 tygodniach. Jakbyś się czuł, gdyby ona tak zrobiła? Odwróć sytuacje;) Och i ach ci faceci, nie potrafią wczuć się w sytuacje 2osoby

Gość pablooh
wlasnie czytalem tu gdzies podobny temat.. no, spotkalismy sie raz dopiero wiec nie ukrywam ze jakos bardzo zaangazowany nie jestem, ale chcialem sprobowac, bo wydala mi sie calkiem ciekawa. tylko ze przez ostatni tydzien wracalem do domu po 20 i nie bylo szans na spotkanie

Gość pablooh
myslalem zeby do niej smsa wyslac czy cos, ale nie lubie gadac o niczym, wole sie spotkac

Gość taka jedna maruda
i 2 minuty to takie straszne poświęcenie, by smsa napisać? Masakra koleś, no co Ty.. Ja to bym cię zbluzgała, hihi ..tylko teraz akurat mnie to bawi, to totalnie nie zrozumienie świata kobitek i mężączyzn

Gość taka jedna maruda
a cóż to za projekt wykonywałeś taki absorbujący? Ja też mam mega mało czasu bo ślęcze nad kompem i projektami, ale czas mam jak go komuś trzeba ofiarować.

Gość pablooh
ale co mialem jej pisac, az tak bardzo jej nie znam jeszcze, nie jestesmy razem... mialem pisac ze nie mam czasu, i jestem zajety pomyslalem ze lepiej sie odezwac kiedy sie uspokoi

Gość szanowna widownio
jest wkurwona na ciebie. tez bym byla przez 2 tyg nie miales 5 mion zeby sie odezwac? zwlaszcza ze to poczatek?

strzeliła dziewczyna focha :) a serio to pewnie czekała na jakiś znak życia od ciebie a ty nic, więc pomyślała że nie jestes zainteresowany kontynuacją znajomości.

Gość taka jedna maruda
miałeś napisać: Hej ALinko, teraz mam mniej czasu, tak do końca tygodnia, bo mamy większy prodżekt w firmie, gdybyś miała ochotę, to może spotkajmy się za tydzień. Będzie wiedziała, że o niej myślisz i w dodatku jeszcze będzie że tak powiem bardziej podniecona jak już nastanie ten dzień spotkania :) Chyba - tak mi się zdaje, że to by było ok.

Gość szanowna widownio
jednym słowem spieprzyleS:P

Gość ciekawe ciekawe
taka jedna maruda ma racje

Gość brak ci wychowania
wyrodoslej to znjadzie sie odpowiednia dziewczyna

Bez kitu jakbym słyszał mojego znajomego. Brak Ci wyobraźni. Olałeś ją. A więc.. Nie poruchasz sobie. ;]

Gość pablooh
czyli juz jej nie udobrucham?! a mi sie wydaje ze to tylko tak na pokaz, chce zebym o nia pozabiegal

Gość kot13
oczywiście , że udobruchasz:-) umów się z nią:-)Gdyby nie była zainteresowana, nie odpisałaby wcale:-)

Gość kot13
napisz, że miałeś bardzo dużo pracy a niespecjalnie lubisz pisac smsy ale że zależy Ci na spotkaniu i że wszystko jej wyjaśnisz przy lampce wina, pizzy czy co tam wymyślisz.

Gość Ram29
Takie zachowanie to prawdziwa olewka.Spodziewałeś się, ze ucieszy się z smsa? Co miała pomyśleć ta dziewczyna? spotkanie i milczysz przez 2 tyg. ? że nie jesteś zainteresowany. Pewnie czekała na Twój ruch, na kolejne spotkanie i doszłą w kńcu do wnosku że odpuściłeś. A jak się po tym czasie odezwałeś, to odebrała to jako bezczelnośc. Jak CI się zechce, to raz na jakiś czas się odezwiesz... Próbuj, napisz że miałeś mnóstwo spraw , ale głupio się zachowałeś, nie pisząc wcale. Może się uda.

Gość jeszcze nie dodales ze ten
nawal byl spowodowany zauroczeniem kolezanka szukasz naiwniary to probuj do niej jeszcze pisac ale raczej wyjdziesz na wiekszego durnia