Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła panna młoda28

Zazdrosna czy co??

Polecane posty

Witam w sumie nie mam z tym problemu ale tak sie chiałam zapytac o wasze zdanie... dziewczyna brata mojego X ciągle zgapia ode mnie wszystko...np styl ubierania. Ona jest młodsza ode mnie o 8 lat, mamy podobne figury z tym, ze ona jest nizsza. Ubierała sie bardzo krzykliwie i wyzywajaco a teraz jak ja ..przewaga czarnego, bardziej elegancko, fiolet, fajne dodatki, ma sporo rzeczy takich samych jak ja...ok moze sie tak złozyło. My z X troszke podrózowalismy...z tego co wiem ona cały czas drze sie na swojego ( czyli brata mojego), ze ma brac nadgodziny bo ona chce wyjezdzac. Ok niby nic ale jeżdżą dokładnie tam gdzie my. My za poł roku bierzemy slub, ostatnio ten brat mojego sie skarzył , ze ona mu dziure w brzuchu wierci o slub;) zazdrosna jest czy jak??

Gość zazdrosna i tyle
mała zazdrosnica to takie dziecinne...

oj to sie wykonczy jak tak bedzie ciagle wszystko zgapiac ;)

Gość sales
spotkanie rodzinne to zły pomysł poczekaj do rozmowy w cztery oczy

ale jakie spotkanie?

Gość upppopopopopop
uppp

xDDdd "drze sie na swojego że ma brac nadgodziny bo ona chce wyjeżdżac" xDDd kupa śmiechu, :D on jest jej chłopakiem czy ojcem że ma jej wycieczki fundowac?

no jej chłopakiem i ona wymaga od niego aby ten zapewniał jej odpowiednio duzo rozrywki... no nie wazne tylko zaczyna mnie draznic ze panna wszytsko tak zgapia, to sie zaczyna robic troche chore

Gość zastanawia mnie jedno
zgapia to to samo co papuguje? Jeśli tak, to ja nie brałabym tego jako zazdrość, tylko bardziej za to, że jej imponujesz. Podoba jej się twój styl ubierania, podoba jej się to co robisz z chłopakiem i też by tak chciała. Ja bym to wzięłą za dobrą monetę i że jesteś dla niej wzorem do naśladowania. Więc to raczej ukłon w twoją stronę a nie jakaś zazdrość. Skąd ci ta zazdrość przyszła do głowy??? Ta dziewczyna widzi w tobie autorytet

no nie wiem dla mnie to dziwne zeby jezdzic dokładnie w te same miejsca i kupowac dokładnie te same ciuchy nie wiem jak mialabym byc dla niej autorytetem skoro ona mnie nie lubi, powiedziałą mi to

Gość kryzysowa narzeczona123
to mam pomysł zacznij kupowac troszke szmatek takich jak ona wtedy i zobaczysz reakcje ;)

Gość klapska
skoro cie nie lubi to oczywiscie, ze zal jej dupe sciska. Moze widzi, ze wygladasz, ubierasz sie, masz fajniejszy styl niz ona. odwiedzasz fajne miejsca a ona dupa. Nie wiem co ci poradzic

wiele razy probowałam z nią normalnie gadac, miła byłam ale zawsze cos miała pretensje, wsciekała sie o byle co no i sie nie odzywamy do siebie bo ja sie nie dam smarkuli

zobaczysz ze ja ona zauwazy ze "zgapiasz "od niej to przestanie i sie wkurzy

ale kurcze nie chce mi sie latac po sklepach i szukac dokładnie tego co ona ma i sie zabijac zeby tylko to kupic

poświęc sie raz albo 2, zobaczysz efekty , odczepi sie i bedziesz miała spokój