Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatwardzialy kawaler

czy kobieta blisko 40ki moze byc dobra zona?

Polecane posty

Poznalem ja na wczasach w Maroko. Byla sama z dwojka dzieci. Wygladala na jakies 28-30 lat a jak sie potem dowiedzialem miala 38. Zaprzyjaznilem sie z jej synem i tak kazdego dnia bywalem wiecej z nimi niz sam. Iwona z kazdym dniem podobala mi sie coraz bardziej. Byla rozwodka. Ja kawalerem po kilku nieudanych zwiazkach. Miedzy nami zaiskrzylo i przezylismy naprawde cudny czas. Po dwoch tygodniach wakacje sie skonczyly. Ona wyjechala do Warszawy, ja do Wroclawia. Przez pierwsze dni dzwonilem do niej kazdego dnia. Widywalismy sie co dwa tygodnie. Moja firma zaproponowala mi prace w Warszawie z czego bardzo sie ucieszylem.Wszystko ok, tyle ze Iwona nagle stwierdzila, ze moj wiek( jestem od niej 6 lat mlodszy) ja przeraza. Nie rozumiem jaki to ma zwiazek z nami. Ona wyglada mlodziej a ja wygladam na tle co mam. Poza tym sprawy poszly juz za daleko i jestem z nia bardzo zwiazany. Jak ja mam jej wybic z glowy te jej fanaberie dotyczace wieku?

Gość aha i achhh
nie daj jej czytać kafe, to przede wszystkim, bo tu by jeszcze bardziej ją zdołowali :o

Gość cofaj sie
za 10 lat się obudzisz przy 50 letnim babsku ;)

Mnie tez lata leca. Jednak nie uwazam, ze 6 lat roznicy to taka tragedia. Ona naprawde nie wyglada na swoje lata. Problem natomiast polega na tym, dlaczego jej przeszkadza, ze jestem mlodszy? Mysle o niej jak najbardziej powaznie. Jest fantastyczna kobieta.

Gość pruselia
a co ma różnica 6 lat do miłości? jak się kogos kocha w metrykę i dowód się nie patrzy tylko na charakter jak Ci sie podoba to walcz o nią,to już ukształtowana ,dojrzała,poukładana kobieta i to ma swój duży plus POWODZENIA

Gość Mistrzyni z Wlkp.
rozkochaj ją w sobie, wtedy wszelkie bariery przestaną istnieć. Niestety odległość jest przeszkodą :)

Gość ale goopie pytanie
czy moze być dobra żona ???a ty smarku bedziesz dobrym mezem??skoro wychowuje sama 2 dzieci to super dzielna kobieta i nie stara tylko dorosla

Odleglosc to juz nie do konca problem, bo mam mozliwosc przeniesienia sie do Warszawy. Jak dla mnie to moglbym zamieszkac u niej, bo przeciez ja kocham, ale mysle, ze ona boi sie wlasnie tego dlatego wynajme cos, by nie musiala uwazac, ze chce ja ze wzgledu na mieszkanie. Nie mam pojecia jak ja w sobie rozkochac. Jest bardzo zraniona przez zycie, przez swego ex i to pewnie jest powod jej obaw wzgledem mnie. A roznica wieku to pewnie tylko taka przykrywka. Jak dac jej do zrozumienia, ze ja kocham?

Gość pruselia
być przy niej ,trwać ,pomagać ,kochać się z nią kobieta 40stoletnia musi miec poczucie ,że facet jest dojrzały a nie labilny uczuciowo,ona już nie chce być zabawką rzuconą w kąt ,prędzej woli zostać sama

Nigdy nie uwazalem, ze jest stara. Poza tym jak pisalem nie wyglada na swoj wiek. Na poczatku myslalem, ze jest mlodsza ode mnie. Wiem, ze jest zaradna i bardzo dzielna. Sama zajmuje sie wszystkim. Ma wspaniale dzieci. Wiem, ze ona mnie nie potrzebuje do niczego, bo kobieta radzi sobie bardzo dobrze sama, ale chcialbym moc z nia dzielic kazdy dzien. Odciazyc ja troche od tych wszystkich obiowiazkow. Wiem, ze jak nikt zasluguje na szczescie. Mysle ze moglbym go jej dac. Jak ja przekonac? Jak dac jej do zrozumienia, ze mlodszy facet nie musi byc dupkiem?

Gość zielona wyspaaa
okaż jej to, że jest dla ciebie najważniejsza, bądź miły, uczynny i taki jak ona lubi:)

Gość pruselia
masz być sobą i nie oszukiwać ,nie koloryzować ,musi Cię chcieć takiego jaki jesteś a Ty ją też bo to już nie czas na końskie zaloty tylko na poważne decyzje

Gość Mistrzyni z Wlkp.
no właśnie dopuki nie wygląda na swój wiek jest dla ciebie strakcyjna i wiek nie stanowi problemu. A co gdy wiek odciśnie piętno na jej twarzy? Też ją będziesz kochał...??

Gość Mistrzyni z Wlkp.
*atrakcyjna

Gość Bert Power
czyli z wygladu jest to kobieta milf?

Gość felicijaa
Mam partnera 7 lat młodszego od siebie. I jest super. Jak ma się te dzieści lat to wiek już nie gra takiej roli jak we wczesnej młodości.

Nie wazny jest w tym momencie jej wiek. Jest to kobieta, ktora bardzo mi imponuje, ktora kocham i gdyby nawet miala twarz pokryta zmarszczkami bedzie mi sie podobac za to jaka jest. A jest naprawde wyjatkowa. Poza tym ja tez najmlodszy nie jestem. To tylko 6 lat roznicy. Staram sie i przyznam, ze nawet to wszystko co robie nie jest uwarunkowane jakims wysilkiem. Kocham ja ogromnie i chcialbym dla niej jak najlepiej. Moze powinienem jej dac troche czasu. Moze powinna zobaczyc mnie jak sobie radze w Warszawie.

felicijaa-------- a czy Tobie nigdy nie przeszkadzalo to, ze on jest mlodszy? Nie mialas z tego powodu jakichs obaw, no nie wiem dolkow?

Bert Power-------------a jak wyglada kobieta milf? O czym Ty mowisz?

Gość Mistrzyni z Wlkp.
na pewno jak będziesz bliżej będzi ci łatwiej do niej dotrzeć i zaistnieć tak, by już nie mogła się bez ciebie obyć :) ponieważ ma dzieci, ważne jest też byś pamiętał też o nich, czyli zaproś ją czasem również w pełnym gronie np. wypad do zoo lub coś w tym stylu bo nie wiem w jakim wieku są dzieci.

Gość przyjazny duszek...
nie dziwie ze ona ma obawy jest po nieudanym związku teraz jest miedzy wami różnica 6 lat dla niektórych kobiet jest to trudne do zaakceptowania a ona myśli racjonalnie i mądrze a co będzie za kilkanaście lat czy tez będziesz ja pożądał jak teraz a ona znowu zostanie sama i będzie to przezywała wiesz życie to nie bajka jeśli tak ci na niej zależy to zrób wszystko i przekonaj ją do ciebie rozwiej jej obawy

Gość felicijaa
Trochę się obawiałam reakcji otoczenia, ale potem doszłam do wniosku, że to nie jest ważne. Mój partner ma dobre relacji z moim synem. Jest tylko jeden problem - on chce miec dziecko, a mój czas już chyba minął. Ale planujemy adopcję. Próbuj do Niej dotrzeć. Zapytaj Ją, czego się obawia. Pogadaj tak od serca. Powodzenia

Gość kochamkochamkochamkocham
kawaler siem rozmylslil jak widzem:P:P:P

Gość Kaśka z dużego miasta
chyba mu ludzie z kafe wybili mu z głowy te laske

Gość umc umc u mc
taaaa... na kafeterii to siedzi elita moralności, doświadczenia i wiedzy o życiu i społeczeństwie :O:P nie sugeruj się autorze czyimiś opiniamii, tylko swoim umysłem i sercem:classic_cool:

Nie rozmyslilem sie a raczej zamyslilem. Zdecydowanie ona nie jest kobieta - mamuska do przelecenia jak ktos mi zasugerowal. Ma to szczescie, ze wyglada bardzo mlodo i jest atrakcyjna.Cos co jednak bardzo mnie do niej przekonalo i zwrocilo na nia uwage to fakt, ze od lat wychowuje sama dwojke dorastajacych dzieci. Zastanawialem sie jak to mozliwe, ze taka kobieta jak ona jest samotna. Wlasciwie corka to juz pannica. Obie z matka to wygladaja jak siostry. 6 lat to nie jest az taka straszna roznica. Nie moge jednak powiedziec, co bedzie w przyszlosci. Takiej pewnosci nie da nikomu nikt. Na dzien dzisiejszy chce z nia byc, planuje sie zestarzec obok niej, bo wiem, ze jest to kobieta jakiej zawsze szukalem. Wiem tez, ze i jej bylo ze mna dobrze, ze sie zaangazowala, tylko potem ten nagly problem roznicy wieku.

Gość Demotjdchjs
nie chcesz miec dzieci?

Mysle, ze moglbym z nich zrezygnowac. Ona ma juz dwojke. Moge sie w jakis tam sposob przy nich spelniac.

Gość pruselia
fajny z Ciebie gość,trzymam kciuki za WaS,walcz