Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purpurowa_mgiełka25

POMOCY!!!! Nie wiem co robic. Czy to byloby nietyktowne gdybym...

Polecane posty

Gość purpurowa_mgiełka25

No wlałsnie , mam dylemat. Chłopak zaproponowal mi abym wprowadzila sie do jego mieszkania,jestesmy z innych miast,aczkolwiek niedalekich. W zwiazku z tym czy byloby duzym nietaktem gdybym wproawdzila sie do niego, dodam ze aktualnie poszukuje pracy, ale jest ciezko i nie wiem ile jeszcze mi zejdzie, czasem mam mega doła z tego powodu. On powiedzial,ze chcialby abym z nim zamieszkala , bo dosc ma krotkich spotkan gdzies na miescie jak jakies malolaty. Sama nie wiem, z jeden strony bardzo chcialabym byc z nim na codzien, ale z drugiej boje sie ze dopóki nie znajde pracy, to wyjde na jakas utrzymanę. Jednak mam odlozone troche kasy i oczywiscie dorzycalabym sie do rachunków, tylko boje sie tez co pomysli jego rodzina,że ja taka niezaradna,ze nie mam na chwile obecna tej cholernej pracy,a wprowadzilam sie do ich syna... Czy moje obawy sa sluszne czy moze przesadzam? Co robic w tej sytuacji??? HELP!!!

jak się wprowadzisz, to będziesz uprawiać więcej seksu co da Ci większe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, i wtedy nici z roboty, facetowi odechce się takiego życia i staniesz się kolejna sfrustrowaną kwoką domową

Gość purpurowa_mgiełka25
a cos bardziej sensownego?

Gość purpurowa_mgiełka25
umiem zdecydowac ale chce wiedziec jak taka sytuacja wygladałaby w czach osoób trzecich?

Gość ffgf
Myślę że powinniście spróbować, czemu nie ;) A prace na pewno znajdziesz, dla chcącego nic trudnego :) dasz rade !

Gość purpurowa_mgiełka25
podbijam , moze ktos jeszcze obiektywnie by spojrzal na te moja sytuacje?

Gość obiektywnie patrząc
myślę, że chłopak sobie zdaje sprawę z tego, że skoro nie pracujesz, to z kasą nie jest u Ciebie za ciekawie i nie proponuje Ci wspólnego zamieszkania po to, żebyś dokładała się do rachunków (co oczywiście nie znaczy, że masz tego nie robić :) ). Raczej kierował się innymi pobudkami, tak? A co do innych, to co Cię oni obchodzą? Nigdy nie ma tak, żeby dogodzić wszystkim. Chcecie razem zamieszkać, więc zamieszkajcie i niech Wam się wiedzie jak najlepiej :)

Gość Agentka csi
jesli on ci zaproponowal a ty chcesz to nie widze powodu dla ktorego nie. Prace mozesz zaczac szukac w nowym miescie, a jesli juz macie swoje lata i staz, jestescie ze soba i planujecie przyszlosc to tym bardziej.

Gość mloda dziewczyna
Skoro on zaproponował ciw splne mieszkanie z wasnej neiprzymuszonej woli i ty tego chcesz, to TAK i szukaj pracy w jego miescie