Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to znaczy ze nigdy mnie nie

czy jesli facet jednego dnia zrywa a nastepnego ma juz nowa

Polecane posty

kochal? bylismy razem 1,5 roku, on jednego dnia mowil ze mnie kocha itd, drugiego zerwal "bo sie wypalio" a nastepnego byl juz z nowa. myslalam ze mnie kocha naprawde, ale skoro on juz na nastepny dzien wchodzi w zwiazek z nowa baba? czy faceci zawsze tak robia, czy ten byl jakis wypaczony?

czy faceci zawsze tak robia, czy ten byl jakis wypaczony?" nie, to kobiety tak robią

Gość ffwrv
u mnie tak bylo, tzn ja rozstalam sie z facetem, tydzien pozniej on rozstal sie ze swoja dziewczyna i na koljeny dzien juz wlasciciwe bylismy razem :P ale ja swojego juzniekochalam jakis czas i on swojej tez ...

wbrew pozorom faceci mają uczucia każda inna istota ;) :P Jeżlei ktoś "nasteptnego" dnia wchodiz w zwiazek, to wiadomo o czym to swiadczy

on chyba nie wie co to znaczy kochać. miłość to nie jest coś co się zmienia z dnia na dzień. dobrze że sobie poszedł ^^

a on mi jeszcze powiedzial jak sie go zapytalam o to "ze jedno z drugim nie ma nic wspolnego"... jak dla mnie jednak ma!

Gość 0101
faceci to kłamcy, no przynajmniej wiekszosc

Gość yhgtrfeds
Musiał już wcześniej coś kręcić z tą laską bo tak dzień po dniu raczej nie zostaliby parą.. Pewnie nie był pewny którą chce więc czekał aż się sprawa wyklaruje i będzie pewny że tamta go chce. Przykro mi.. Ale taki koleś nie jest wart tego żebyś po nim płakała.

Gość SZANOWNI PAŃSTWO
A ja Wam powiem tak....byłam z pewnym chłopakiem, po roku zerwaliśmy....po 3-4 tyg. patrze o on wstawił sobie zdjęcie z jakąś laską (ładną, wytapetowaną, szczupłą blondyną) która pocałowała go w policzek....jak to zobaczyłam to czułam się tak, jakbym nic dla niego nigdy nie znaczyła....po pół roku wróciliśmy do siebie i się okazało że to była jego koleżanka - jak sam powiedział tępy pustak.już nie jesteśmy razem ale wniosek jest taki, że wstawiając to zdjęcie zachował się jak zwykły chój, bo pewnie chciał mi pokazać jaką sobie fajną laskę znalazł i myślał, że będę zazdrosna i napiszę do niego.

no u mnie tak było krecił juz pewnie od dawna bo 2 tyg po zerwaniu juz byli razem ..... a ze jak był ze man ona miała =faceta to pewnie tylko czekali az sie ich zwiazki zakoncza zeby byc razem szczesliwi:O:o noz zycie nie ejst sprawiedliwe:D:D

Gość autorko,
nie sadze, aby ot tak nastepnego dnia znalazl nowa... byl z nia, bedac z toba... dlatego z toba sie wypalilo... cos musial powiedziec, by zakonczyc juz moze niewygodna dla niego jazde na 2 fronty... zawsze to jedna drozej wychodzi i bardziej trzeba sie miec na bacznosci, zeby nie wtopic

Gość ffwrv
nie zawsz ejest tak ze sie kreci duzo wczesniej, juzpisalam ze dopoki nie bylismy "sami" nic miedzy nami nie bylo,zaczeslimys ie spotykac intensywnie a juzpo 2 tygodniach postanowilismy ze to cos powaznego i tak miaj nam 5 rok razem :o

hehe dodam ze mój tez..jak sie dowiedział ze u mnie wszytsko gra ze dobrze sobie radze, i jeszcze go spotkałam w swietnym nastroju to nastepnego dnia wstawił zdjecie z nowa z dopiskiem:odnalazłem w koncu szcescie:D: ...no nie powiem ze sie wkurwiłam niemiłosiernie:D

Gość autorko,
blad ;) zwiazek z 2 kobietami to drozsza impreza- oto mi chodzilo ;)

Gość SZANOWNI PAŃSTWO
A ja Wam powiem tak....byłam z pewnym chłopakiem, po roku zerwaliśmy....po 3-4 tyg. patrze o on wstawił sobie zdjęcie z jakąś laską (ładną, wytapetowaną, szczupłą blondyną) która pocałowała go w policzek....jak to zobaczyłam to czułam się tak, jakbym nic dla niego nigdy nie znaczyła....po pół roku wróciliśmy do siebie i się okazało że to była jego koleżanka - jak sam powiedział tępy pustak.już nie jesteśmy razem ale wniosek jest taki, że wstawiając to zdjęcie zachował się jak zwykły ch*j, bo pewnie chciał mi pokazać jaką sobie fajną laskę znalazł i myślał, że będę zazdrosna i napiszę do niego. I CO POWIECIE NA TEMAT TAKIEGO CHŁOPAKA?

yhh...ja tak kiedyś zrobiłam. co nie znaczy że nic poprzedni nic dla mnie nie znaczył. w sumie nie żałuje. wypaliło się, to był ciężki związek i już nie miałam sił by go ogarniać ciągle...