Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Informatyk :)))))

Spowiedz Informatyka - przepraszam was wszystkich

Polecane posty

Czesc. Chcialem was wszystkich przeprosic za to ze bylem takim chamem. Nie znam was ale na kazdym forum i na roznych tematach was wszystkich wyzywalem od najgorszych besztalem was itd. Zakladalem glupie tematy zebyscie mi odpisywali a ja sie tym wszystkim podniecalem. Prawda jest taka ze jestes zalosnym nieudacznikiem z kompleksami i na forum besztam kazdego kto jest lepszy ode mnie i ma inne zdanie niz moje. Bycmoze jestem chory psychicznie. Do tego moj penis ma tylko 14 cm i boje sie ze nigdy nie zaspokoje tym zadnej dziewczyny i dlatego unikam kontaktow sexualnych z dziewczynami. Wiele razy ktos tutaj pisal ze jestem pedalem bo lubie anal. nie jestem gejem a anal lubie bo tam jest ciasniej i mam z sexu przyjemnosc. Moj penis ma w obwodzie tylko 12 cm i choc sam jestem przystojny to na dole wygladam zalosnie tak sadze. do tego jestem chudy i zadna dziewczyan chyba mnie nie chce, pieniedzy tez nie mam nie moge ubierac sie w modne ciuchy nie mam pracy samochodu. Wybaczcie mi ze tak was obrazalem. Mam problemy jestem nikim i nie umiem sobie z tym poradzic i nie mam z kim o tym pogadac. To chyba tyle. jestem zwyklym zakompleksionym gosciem. nie mam przyjaciol i zadnych perspektyw na normalne dostatnie zycie. Boje sie wsystkiego do tego te kompleksy mnie przytlaczaja i nei moge normlanie funkcjonowac PRZEPRASZAM :(