Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma w czym wybbieracc

Wszystkie dziewczyny wyglądają tak samo jak klony , nie ma w czym wybierać

Polecane posty

:O

Gość Matka Boska od Aniołów
Niestety, takie czasy nastały ;\

Gość mloda dziewczyna
chyba żartujesz?

nie zartuje Wszystkie ubierają sie podobnie ,to co jest modne w galeriach - zresztą nie mowie o ubiorze ale o twarzach Wygladacie tak samo !! nie wiem skąd sie to bierze , te same spojrzenia , te same paszcze jak klony, podobne uczesanie ,jedna wielka masakra , niczym sie nie wyrozniacie Te ktore twierdzą ze są outsiderkami i najbardziej oryginalnymi najczęsciej wyglądaja pospolicie jak wystawa sklepowa

Gość cos w tym jestttttt
:(

autor ma racje. Wszystkie w szarosciach i beżach, kozakach zamszowych, jakieś śmieszne kokony na głowie niby taki kok, ale brzydki, rurki i wielkie babcine swetry

Gość paaani od żelków
tak, a jakbyś zobaczył dziewczynę inaczej uczesaną niż te co się tak samo czeszą + ciuchy inne to byś stwierdził, że to jakiś paszczur w ciuchach z lumpeksu i nie ma lustra w domu....zastanówcie się czego wy od nas oczekujecie.

ale hitem były kiedyś takie bulwy na głowie, dziewczyna nie uczesała normalnej kitki, tylko najpierw tapirowała taką bulwe, że jej głowa przybierała większe rozmiary, a potem dopiero kitka

Gość no jak sie zwraca uwage
na wyglad to widac ze wybor jest koorewsko ograniczony - odpowiednio do inteligencji, oczekiwan i wyobrazni faceta

Gość Matka Boska od Aniołów
A ja nie znoszę tych ogromnych czapek , które wyglądają jak czapy krasnali ;\ Moja mam mówi na nie - krowie kupy ;)

teraz jedyne fryzury to : grzywka - wygląda to jak hełm , nieudolna kopia Kleopatry Fryz a'la Rihanna - rowno przycięte albo postrzępiona grzywka fuu Te starsze tną się jak facet , krotkie 5-15 cm wlosy nażelowane :O Zobaczycie jakas fryzure w necie albo u kolezanki albo w gazecie i lecicie z tym do fryzjera a tam ? Baby po zawodówce ktore generują kolejne klony i nawet nie doradzą

rzadko sie widzi zeby kobieta wyglądała z klasą. Jakis dopasowany żakiet, spódnica, szpilki, a nawet na sportowo ale z klasą, to one wola spodnie z krokiem w kolanach i te kokony na głowach

Gość dominetOna
GNie rozumiem waszego problemu. Wg nikt nie jest taki sam, conajwyzej tworza sie grupy tzw subkultury. i pewnie autor wątku ma klapki na oczach i nie widzi reszty rownie świetnych dziewcyn. A faceci?wy nie lepsii

Gość i taka i tamta
Skoro wszystkie wyglądają jak klony, to popatrzcie na to co jest w środku. A przepraszam niektórzy są na to zbyt płytcy.

Gość mloda dziewczyna
jakie kokony na głowach? pierwsze słysze:D

Gość kryyt
To zastanów się jak różnorodni są faceci pod tym względem

Gość misia-a
a ja tam od paru lat wygladam tak samo i jestem z tego dumna, mam w doopie mode i wasze zdanie chłopcy i mężczyźni :D

Gość oknonapiwnice
Ja klonem nie jestem :) ale z klasą się tez znowu nie ubieram ;S słucham muzyki punkowej więc troche coś w tym stylu wyglądam. Ale baaardzo cenie sobie kobiecość. włosy blond naturalne mocno kręcone sięgające troche za cycki. brzydkie jak cholera;S

Poniekad autor ma rację... niestety... Sa wyjatki, które odstaja od reszty społeczeństwa i maja swój własny styl... Moda na grzywki... to wszystkie raptem do fryzjera i mimo że ta grzywka jej kompletnie nie pasuje, fryzjer odradza, to ona i tak stawia na swoim...

Ehh... ja widze te fajne ,ale niewiele ich chodzi po uliach . Młode dziewczyny to koszmar , nie biore pod uwage subkultur ,bo kobieta goth czy jak to sie pisze to aseksualny stwór . Nowa moda to skejtówa , inspirujecie się shitem You can Dance i chodzą potem takie stworki w szmatach jak w nowojorskim Harlemie, wielkie buciory Nike w dziwnych kolorach , obcisle rurki - to ma byc kobiecość ? Tak wygląda elegancka kobieta : http://www.perfectpeople.net/photo-picture-image-media/Denise-Richards-1334x2000-253kb-media-241-media-144864-1232278502.jpg Wiem ,ze dbanie o takie wlosy to koszmar ale chyba przyjemnie jest patrzec na zadbaną ''Ja'' niż dziwadło - najsmieszniejsze jest to ,ze tylko Wy uwazacie sie waszycj imejdżach za atrakcyjne. Tu jeszcze fotki :: http://www.universobelleza.com/wp-content/uploads/elegant_woman6.jpg http://www.maryanne.eu/woman-apparel/feminine-apparel/women-elegant-dress.jpg

Moim zdaniem sa dwa typy dziewczyn: Chudzielce w za duzych okularach i grubaski w przyciasnych ciuchach :classic_cool:

Gość iiiizzzzuuunka;)
autor ma troche racji, ale zdazaja sie tez dziewczyny 'normalnie wygladajace' ;)

Gość i taka i tamta
Faceci są tacy wybredni. A kobiety i tak w czym nie mają wybierać.

Gość dominetOna
Cholera, ciesze sie ze mamyna tym forum takich idealnych kolesi.

Gość i taka i tamta
Chociaż wy, płeć męska też popadliście w równie cudowną i niezbyt przyjemną modę.

Gość sadfhjtret
jezu, a w co sie maja ubierac? ubieraja sie w to co jest w sklepach wiec nic dziwnego ze wygladaja tak samo, maja sobie sprowadzasz ubrania z marsa?

Gość Tak, to prawda..
Potwierdzam, rzadko kiedy jakąś ładną widzę na ulicy.. co prawda z facetami to samo, ale..

Gość buhahhahahhahaa
Problem polega na tym ,że wiekszosc kobiet nie potrafi dobrać fryzury , makijażu i ubioru do własnej figury i twarzy. Kierują się opinią koleżanek i tego co widzą w telewizji. Oczywiście są święcie przekonane ,że wyglądają fantastycznie. Prawda jest taka ,że stereotypowa dziwka w szpilkach , ostrym makijażu , wyzywającym stroju wygląda lepiej niż klonik z galerii handlowej .

Gość i taka i tamta
dominetOna przecież faceci w Polsce są tacy oryginalni , piękni i zadbani. Wręcz nie ma czemu się oprzeć hahahah...