Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toleraaaancjaaa

Polacy dlaczego jesteście nietolerancyjni?

Polecane posty

Gość toleraaaancjaaa

ja osobiście nie mam nic przeciwko murzynom ani innym niższym rasom. Polacy, więcej toelrancji, bo zachowujecie się jak jakieś dzikusy z afryki co dokuczają komuś dlatego że jest z innego plemienia :-o

Gość niższa rasa
pozdrawiam :classic_cool:

Gość ehhhhhe
niższym rasom........... tolerancja jak chuj

O w chuj tolerancyjna jesteś :D Jaka to jest ta niższa rasa? Inna niż "Twoja"? Wydawało mi się że zarówno ja jak i np czarnoskórzy czy skośnoocy należą do rasy ludzkiej :O

Gość hgdvfgdtdsft
"np czarnoskórzy czy skośnoocy należą do rasy ludzkiej" Rasa ludzka to istnieje tylko w filmach typu "Władca pierścieni". W realny świecie ludzie to gatunek dzielący się na kilka ras. A co do tolerancji - nie miga Ci czasami z boku ekranu taki pasek "zdjęcia kobiet muzułmańskich potraktowanych kwasem", czy jakoś tak? A o obrzezaniu kobiet przez czarnych słyszałaś? Tolerancja prowadzi do tego,że lada moment będziemy mieli to samo w Europie...

Gość toleraaaancjaaa
obciągam murzynom oraz arabom

Rasa ludzka to istnieje tylko w filmach typu "Władca pierścieni". W realny świecie ludzie to gatunek dzielący się na kilka ras. W szkole uczyli mnie określenia etniczność ( chociaż fakt słowo to wywodzi się od słowa rasa) W każdym razie wg mnie nie ma po prostu podziału na "rasy" niższe i wyższe - co najwyżej jak w przypadku przykładu "dzikusów z afryki" można podzielić ludzi na mniej lub bardziej ucywilizowanych ale to już inna sprawa. Osobiście nie mam żadnych uprzedzeń