Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek95

POWAŻNY PROBLEM W SZKOLE...

Polecane posty

Gość krzysiek95

Ten problem wygląda tak: wychowawczyni podała nam plan lekcji na nowy semestr no i w czwartek mamy 7 lekcji a nauczycielka od matmy chcąc zarobic sobie na nadgodzinach powiedziała w czwartek macie 8 lekcji macie matme przygotowujaca do egzaminu a na planie co wisi na korytarzu jest dobrze napisane 7 lekci!!!!!!!! Więc jak myślicie co z tym zrobic nie chodzić na tą lekcję czy jak bo mi się nie chce bo w czwartek mam: fizykę,religię,polski,polski,matma,angielski,niemiecki i potem jeszcze matma dochodzi normalnie jak pomyśle sobie że czwartek to mi się żygać chcę ! Może dało by się jakieś zwolnienie podrobić z ostatniej lekcji bo pamiętam mój kolega raz w 2gim tak miał że z ostatniej lekcji się zawsze zwalniał bo miał gdzieś u jakiegoś lekarza czy cos wizyty, jeżeli by ktoś miał taki wydruk to prosze o zeskanowanie i wstawienie do neta albo podanie mi jakiegos linka z góry dzięki!

Gość gh;ujhbcd
rzeczywiscie, zajebiscie powazny problem

Gość krzysiek95
pomoże ktoś??????????????????

Gość ertffdfsd
Zajebiscie poważny problem ;/ ucz sie ucz bo nauka to potęgi klucz:P

Gość dasgabuna
Rodzicow nie masz czy co? :O Dzieciaku, niech oni ida do szkoly i porozmawiaja z nauczycielka a nie jakies kombinacje ze zwolnieniami lewymi.

Gość krzysiek95
kurwa mać na huj mi 6 matematyk w tygodniu + korepetycje ???????

Gość kalikafia
weź się za naukę bo później zasilisz szereg męskich nieudaczników z kafe

Gość kuźwa następny leń
W czym niby ci pomóc? Nie chce ci się chodzić na matmę, to nie chodź. Oczywiście zdasz ją później bez problemu co? Babka chce wam coś wkuć do pustych łbów, a tobie się to nie podoba? To nie idź, to tobie będzie potem pod górkę, i żadne usprawiedliwienie nie pomoże.

Gość Wiedzma.. ^
O Jezu straszne .. nauczyciel ma prawo sobie jedną godzinę obowiązkową i dodatkową zarezerwować dla uczniów. Matura z matematyki jest obowiązkowa więc ciesz się ,że ma kto Cie uczyć.. ja w 3 LO miałam 4 matmy jednego dnia i żyłam :o 2 miałam w planie 2 dodatkowo i miałam łącznie 10 godzin w tym dniu jakoś daliśmy sobie rade :o do nauki matołku!

powiedz ze jesteś zapisany na jakies zajecia pozaszkolne w tym czasie i nie da sie ich juz przełozyc.

rocznik 95-przyszłość naszego kraju ma bardzo poważn problem,nie wie jak spierdolić z ostatniej lekcji...a potem na egzaminie będzie,że nie umiesz,bo Pani nie nauczyła-nie nauczyła,bo nie chodziłeś...a na koniec roku pewnie 4 albo 5 Ci się marzy...weź się kurde do roboty a nie tylko myślisz jakby tu nie spierdzielić...

Gość kuźwa następny leń
Na polski też nie chodzisz, bo rzygać pisze się tak, a nie przez ż.

Gość krzysiek95
do kurwy nędzy mam 8 lekcji w tym 2 j.pol 2.mat i jeszcze ta dojebana fizyka + angielski z którego tylko znam dwa słowa -fuck off -fuck you

Ja wolałabym mieć 6 matematyk w tyg i w czwartki 8 lekcji niż mieć 3 godzinne okienka miedzy zajęciami i zaczynać o 7.30 a koćzyc o 18

jezu jak Ci sie nie chce to se podrób...ale czy to dobre wyjście?Pamiętam jak kiedyś sobie podrobiłam na 2 tygodnie bo wagarowałam to sie wydało i uhuhuuuuu pozamiatane. No ale godzina... Nie ma takiego prawa chyba nauczyciel .

Gość krzysiek95
mam wyjebane na ten cały egzamin najchętniej rzucił bym ta szkołę i poszedł bym do pracy ale w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem! :c

Gość krzysiek95
mnie chodzi o takie zwolnienie żeby mieć do konca roku w jeden dzien w tygodniu z ostatniej lekcji bo coś takiego jest! tylko nie moge tego znaleśc!

Gość gh;ujhbcd
kurwa ja na dziennych studiach mam jednego dnia zajecia od godziny 8 do 20.30 bez zadnego okienka i chodze i zyje a tu dziecko chce sie wieszac bo musi do 16 w szkole siedziec. Jak tak cie to meczy to przenies sie do zawodowki, tam bedziesz spokojnie sie obijac. Z twoim podejsciem i tak w dziedzinie wyksztalcenia nic nie osiągniesz a tak moze przynajmniej polska zyska przydatną fizyczą siłę roboczą

ju nawet mówisz jak serialowy ferdek kiepski...w przyszłości napewno zostaniesz kimś takim,jak i ferduś,życzę powodzenia :)

Gość ghbs
buahahahahaha, no zajebiście powazny problem, trzymajcie mnie:D:D:D bo dziecko musi raz w tygodniu na osmiu lekcjach posiedziec (po 45 min):D:D:D idz sobie krzysiu do pracy na 8 godz, to zatesknisz za szkola:D

Gość julia.julia.julia.
równie poważny problem: na stronie monopoly.pl odbywają się wybory miast, które znajdą się w naszej wersji tejże gry, co ciekawe na 14 miejscu w głosowaniu na dziką kartę znajduje się ZIMNA WÓDKA, polecam event na facebooku http://www.facebook.com/event.php?eid=113634025378305, dla uczestników NAGRODY!

Gość krzysiek95
kurwa mać jutro mam zastępstwo zamiast wf mam tą pierdoloną matme !!! huj !!! nie ide do szkoł pierdole to!!!!!!!!!