Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samonnnnnnnnnnnnnnnnn

kobiety nie maja zadnych zainteresowan oprócz facetów......

Polecane posty

o niczym ciekawym z nimi nie da sie pogadac

Gość diuna bez harkonena
A właśnie mnie faceci nie interesują i dziwię się, kiedy koleżanki o wszystkim muszą meldować mężowi/facetowi. Ja interesuję się fotografiką, malarstwem, ogrodnictwem, prawem. Nie mam czasu na facetów i nawet nie chcę poznawać nowych bo uważam, że szkoda na to życia.

ile kobiet wie co nto np jest FAO,kto był pierwszym facetem w kosmosie czy ile jest planet w układzie słonecznym

Gość to wiedzą wszyscy
którzy chociaż podstawówkę skończyli.... chyba....

czesc szmaciarzu:D... nie przejmuj sie... tobie nie mialo sie co kurczyc podstarzaly prawiku

Gość diuna bez harkonena
Kiedy jeszcze Pluton był planetą znałam nawet na pamięć wszystkie odległości planet od słońca;) takie zboczenie matematyczne ale liczby mi łatwo wchodziły do głowy.

załoze sie ze wiekszosc kobiet w tym kraju nie poda daty np wybuchu I wojny swiatowej tak tepe to istoty

zgadzam sie ha ha 🖐️ poza siedzeniem na kafe , czytaniem ksiązek , również psychologicznych , chyba nie mam zadnych zainteresowan :classic_cool: ale porozmawiac ze mna mozna na wiele tematów a i potrafie zrobic wiecej niz niektóre ciapy co sie nazywają facetami cóz , wrodzony intelekt :classic_cool:

Gość diuna bez harkonena
Jak narazie to wy chłopcy wykazaliście się tepotą i mierną umiejetnościa czytania ze zrozumieniem. Szkoda na was czasu...

po co uczyc sie dat kiedy wszystko mozge spr w niecie , poza tym akurat nie każdy lubi historie i nie jest to powód do tego zeby kogoś nazwać pustakiem:classic_cool:

Gość diuna bez harkonena
hehehe chłopcy zatrzymali się na etapie wojenek a czay tak poszły do przodu:P

Gość kobieta jak miała paru
facetow to wie ze sa podobni pomijając powierzchownosc i nie są zbyt skomplikowani ani specjalnie interesujacy raczej nuda

o jarek, jarek... a ja myslalam zes chociaz ze 4 klasy podstawowoki skonczyl... a ciebie starzy w piwnicy chyba trzymali... i z dala od ludzi chyba :D:D:D:D

Gość taka sobie pani
jak to nie maja ja mam... gram w strzelanki

Gość co was pociąga w jarku?
:classic_cool:

Gość przechodzień..
kupe mi sie chce

akurat to, że ktoś ma braki w elementarnej wiedzy nie oznacza, że nie ma zainteresowań :) doprecyzuj mądralo ja np. mam luki w wiedzy bo czasem zwyczajnie nie chciało mi się uczyć ale: skończyłam ciekawe studia, robię podyplomowe, umiem ładnie pisać po polsku co, jak widzę, bywa problemem nawet dla ludzi z wyższym wykształceniem :p i mam zainteresowania :) i wiem, że faceci lecą akurat na mój intelekt i charakter bo nie jestem jakąś powalającą pięknością. a nie raz usłyszałam, że jestem wyjątkowa, że pierwszy raz poznali dziewczynę, z którą można tak porozmawiać, ze mam fajne poczucie humoru i super podejście do życia. a mój chłopak jest ze mną 3 lata i nadal mamy o czym gadać, mamy też trochę wspólnych zainteresowań - ksiązki, muzyka, filmy (chociaż w kwestii muzyki i filmów to jestem z wiedzą daleko za nim ale daleko przed przeciętnym Polakiem), razem podróżujemy tak, żeby bylo tanio a ciekawie, on robi super zdjęcia, ja robię ich mniej ale też czasem wychodzą perełki a on z każdym wywołabym filmem zgłasza się do mnie po ocenę :) a i żeby nie było - w moim towarzystwie znam w sumie tylko chyba jedną pannę, której głównym hobby jest jej facet - reszta ma swoje zycie (bogate!), niezależne od tego wspólnego z chłopakiem. może trafiasz na jakieś kiepskie przypadki :)

dlatego własnie Polki wolą prawdziwych facetów, którzy nie są zakochani w swojej pseudo inteligencji i wiedzy, którzy docenią kobietę nawet jeśli nie zna daty wybuchu I wojny swiatowej czy tablicy mendlejewa, dlatego moi 'drodzy' przegrywacie z obcokrajowcami :)

bo kiepskie przypadki trafiaja tylko na kiepskie przypadki buahahah