Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajny facettttt

Dlaczego wszystkie kobiety mnie skreślają...???

Polecane posty

Gość zwyczajny facettttt

Wszystkie kobiety traktują takiego faceta jak ja z góry i od razu skreślają.Właśnie przez takie kobiety nie mam zamiaru nigdy się wiązać, zakładać rodziny itd. Kobiety nie są tego warte, bo one mają tylko postawę roszczeniową. Facet musi wszystko, a one niewiele. W tej chwili jestem właśnie facetem, którym nie zainteresuje się żadna kobieta. Nie zarabiam dużo i jestem zwykłym pracownikiem fizycznym, pracuję na budowie. W międzyczasie robię studia i wiem, że gdy skończę to dadzą mi one dobrze płatną pracę. Nawet ostatnio w firmie gdzie pracuję usłyszałem, że jak dostanę dyplom to mogę awansować na lepsze stanowisko. Wiem, że za 10, może 15 lat będę kierował budowami itd. Wtedy pewnie będę zarabiał dużo, może wyjadę nawet do pracy za granicę bo uczę się też języka niemieckiego. Jednak teraz dla każdej kobiety jestem marnym robolem, na którego nawet nie spojrzałaby. Dlaczego traktują mnie jak faceta drugiej kategorii ?

moze dlatego ze jestes biedny

Gość Qwajd
Bo swoim zachowaniem mozesz sprawiac ze

bo pełno jest "księżniczek" które myślą że pojawi się w ich szarym życiu książe na białym koniu.

problem w tym że autor nie jest za przystojny i bogaty. Znaczna część kobiet patrzy na to co teraz a nie za ileś lat. One biorą pod uwagę poglądy koleżanek żeby im zazdrościły faceta ...

Gość Takie nastały czasy
Mi też nie jest łatwo znaleźć faceta. Pragnę być matką polką, mieszkać na wsi, mieć krowę, kury, pole.. Ogólnie gospodarstwo. Najchętniej męza rolnika :) Ale póki co jeszcze młoda jestem, 18 lat. Mieszkam w mieście, ucze się... spotykam samych typowych rozleniwionych mieszczuchów chwalących się pieniędzmi rodziców...

Gość ładna_inteligentna_bogata
a ja spotykam samych przystojniaków do tego nadzianych z bryką , a chciałabym rolnika albo dekarza :( zycie jest takie niesprawiedliwe.

Gość zwyczajny facettttt
Angel, czy to ma jakieś znaczenie ? Uważam, że nie. Idę teraz wziąć prysznic, bo jutro do pracy oczywiście :)

Gość na życiu trzeba się znać
:classic_cool:

Gość z autopsji mogę powiedzieć
że jesteś "ciepłe kluchy" i stąd Twoje problemy z kobietami. Jesteś miły i śpisz sam :)