Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqjdajfjefoer

prezent dla chlopaka na 20te urodziny do 220zl

Polecane posty

Gość aqjdajfjefoer

nie chce zadnych ramek ze zdjeciem, bokserek, kubkow, koszulek, bluz, mp4... to wszystko juz bylo. nie moge go takze w ten dzien nigdzie zabrac, bo wyjezdzam. jestesmy razem od 3 lat, jesli to ma znaczenie. chcialabym kupic cos praktycznego, moze cos z elektroniki. myslalam tez o jakims wyjezdzie (w innym terminie), ale na grouponie ostatnio cisza jesli chodzi o sume, jaka dysponuje :P myslalam o karcie podarunkowej np. do h&m, czy do zary za te 220zl, ale wolalabym mu kupic cos sama. zadnych korkow analnych, wibratorow itp :o

Gość aqjdajfjefoer
upup

jedyne co mi przychodzi do glowy to dobre perfumy lub koszula markowa, ale to juz zalezy czy pracuje i gdzie.

Gość aqjdajfjefoer
ja mam 18 on jak wyzej - 20 wlasnie koszulki juz byly kilka razy :P a perfumy boje sie kupowac, ze nei trafie w jego gust...

mialam na mysli koszule:P ale w takim wieku to za mlodzi jestescie na takie prezenty. Co do perfum to sprawdz czego uzywa albo wywachaj:P i poszukaj czegos odpowiedniego

Gość aqjdajfjefoer
hehe, akurat on koszule bardzo lubi - ale w luznym wydaniu, takie rockowe klimaty ;) jednak bez przymierzenia boje sie, ze bedzie klapa jestesmy razem 3lata, wiec juz chyba praktycznie wszystko z prezentow za nami :D on mnie zabral na profesjonalna sesje zdjeciowa, po czym wreczyl mi wybrane przeze mnie w ramie w duzym formacie (wiem, ze wynioslo go to ponad 300zl). ja jak zwykle nie mam pomyslu :P

Gość aqjdajfjefoer
juz patrzylam, jednak wolalabym cos praktyczniejszego... :P