Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppppppppppop

co to za zaburzenie psychiczne?do znajacych sie na psycho

Polecane posty

Gość ppppppppppppop

psychologii Jestem dziwna...Kazdy zle znosi przykre slowa ale ja mam niemal obsesje za akzdym razem gdy ktos mi powie np ze mam beznadziejna prace czuje sie gorsza placze moje poczucie wlasnej wartosci spada i obsesyjnie daze by miec lepszą potem ją znajduję.Znajdzie sie facet co powie mi ze nie mam pasji wtedy obsesyjnie jej szukam.Z reguly tez znajduje ale nie jest to zwykly taniec ale np skoki spadochronowe..Ktos mi dokuczy ze nie umiem gotować bo cos spale..Wtedy rycze czuje sie beznadziejna kupuje ksiazke kucharską wstaje o swicie i sie uczęPorazki znosze bardzo zle...czasami jak cos mi nie wyjdzie i uslysze cos przykrego mam mysli samobojcze.ciagle jestem rozmazana i wciaz mysle o tym zeby byc idealna

niskie poczucie własnej wartości. sama sobie wymyśl co chcesz robic a nie sugeruj się innymi. może masz jakieś wspaniałe, nieodkryte talenty, tylko nie miałaś okazji ich rozwinąc bo robiłaś głupoty żeby się dopasowac do innych?

Gość moze poprostu ulegasz
zbytnio emocjom, taki typ histeryczny i masz zbyt duze ego - przejmujesz sie tym co ktos ci powie + brak wlasnego zdania i wiedzy na swoj temat

chyba zbyt niskie osoby o dużym ego nie przejmują się paplaniną sami potrafią ocenić swoją wartość

Gość camaradoss..
jeżeli już zaburzenie , to może to być jakiś mały stopień BPD pewne rozchianie własnego EGO - raczej nic grożnego :)( google ) omegę 3 należy zażywać, herbatę zieloną oraz jeść większą ilość produktów podwyższających poziom oraz wychwyt serotoniny myślę , że dwa tygodnie i poczujesz dużo większą stabilność i pewność siebie

to uzaleznienie od prowokacji tzw syndrom nienasyconej pomaranczy

Gość Czemu tak dajesz po sobie
jezdzic? Ze masz np. beznadziejna prace. A no masz. To nie ty masz problem, tylko ci co sie na tobie wyzywaja / dowartosciowuja. Nie zadawaj sie z chamami.